Čuveni ROK sastav dolazi u Danilovgrad - Volim Podgoricu

Čuveni ROK sastav dolazi u Danilovgrad

Rokenrol sastav Riblja čorba nastupa na prvom Zbrka festa u Danilovgradu, koji će biti održan 1. i 2. maja na fudbalskom terenu na Glavi Zete, otkrili su organizatori iz NVO Društvo prijatelja rijeke Zete.

Ovi rokenrol veterani prethodne godine proslavili su četiri decenije muzičkog staža, a nastup na Zbrci, za
sad je jedini potvrđeni u Crnoj Gori.

Zbrka je namijenjena prvenstveno demo bendovima iz Crne Gore i regiona, ali najavljeno je da publika
neće biti uskraćena ni za nastupe regionalnih zvijezda, od kojih su učešće već potvrdili Mortal kombat, Silente, SevdahBaby, Iskaz i mnogi drugi. Međutim, lista će, kako najavljuju organizatori, biti proširena.

“Kada na nekom događaju nastupi bend kakav je Riblja čorba onda je lako pretpostaviti koliko je projekat veliki i kakva atmosfera se može očekivati na festivalu. Kada tome dodamo i ranije najavljene izvođače kao što su Mortal kombat, Iskaz, Brat, SevdahBABY ili Silente, jasno je da je Glava Zete najbolje mjesto za prvomajske praznike. Spisku izvođača ovdje nije kraj, u dva festivalska dana nastupiće 25 izvođača, pa publika može očekivati nova imena u narednim danima”, ističu iz Zbrke.

Organizatori su se ujedno osvrnuli i na nedavno okončan konkurs demo bendova, koji je u potpunosti ispunio očekivanja. U okviru konkursa pristigle su prijave iz pet zemalja regiona, pa izabrati najboljih 15 neće biti nimalo jednostavan posao.

“Već u prvoj godini postojanja Zbrka postaje regionalni festival koji je privukao pažnju bendova i ljubitelja dobre muzike. U prilog tome govori činjenica da su nam na nedavno završenom konkursu pristigle prijave bendova iz pet zemalja regiona. Odabir 15 najboljih biće težak ali i ujedno lijep posao, jer
izabrati najbolje u takvoj konkurenciji garancija je da ćemo imati kvalitetan takmičarski program”, navode iz organizacije.

Prva ograničena serija ulaznica biće puštena u prodaju  sjutra i to isključivo za online prodaju po cijeni od 7 eura za dvodnevnu ulaznicu.
Ulaznice se mogu poručivati na mejl [email protected] tel/viber: 067 498 118 ili na Fejsbuk stranici Zbrka fest.

Izvor: 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com