Home / NOVOSTI / Društvo / FSCG APELUJE: Na utakmici sa Engleskom BEZ PIROTEHNIKE I VRIJEĐANJA

FSCG APELUJE: Na utakmici sa Engleskom BEZ PIROTEHNIKE I VRIJEĐANJA

Fudbalski savez Crne Gore apelovao je danas na navijače da se na utakmici protiv Engleske uzdrže od unošenja na stadion bilo kakvih nedozvoljenih predmeta, pirotehničkih sredstava i transparenata nedozvoljene i uvredljive sadržine.

Saopštenje prenosimo integralno:

Komisija za bezbjednost Fudbalskog saveza Crne Gore koristi priliku da na početku novog takmičarskog ciklusa naše selekcije informiše navijače i kompletnu javnost o procedurama ulaska i bezbjednosnim mejrama preduzetim u organizaciji utakmice sa Engleskom.

Kapije stadiona za utakmicu sa Engleskom otvaraju se u 18:15 časova, te molimo sve navijače da na stadion dođu što ranije kako bi se izbjegle nepotrebne gužve. Posebno važno je istaći da su na ulazima stadiona, kao novina, instalirane rotacione barijere sa elektronskim očitavanjem ulaznica, čime je promijenjena procedura ulaska na stadion i zbog čega je potrebno nešto duže vrijeme za ulazak na stadion.

Sistem kontrole ulaznica na kapijama je takav da omogućava ulaz samo jednom gledaocu i to na ulaznoj partiji tribine za koju je previđena ulaznica. Ukoliko vlasnik ulaznice pogriješi ulaz dobiće obavještenje, uz zvučni signal, da je njegova karta nevažeća za ulaz na kojem se nalazi. Vlasnici karte koja je nevažeća ili koja je već iskorišćena dobiće obavještenje, ispraćeno zvučnim signalom, da je njihova karta nevažeća.

Napominjemo da će na svim ulazima biti sprovedeni rigorozni pregled svih gledaoca. Ovom prilikom upućujeo apel svim navijačima da se uzdrže od unošenja na stadion bilo kakvih nedozvoljenih predmeta, pirotehničkih sredstava, kao i transparenata nedozvoljene i uvredljive sadržine, te da isključivo sportskim navijanjem pomognu našoj reperezentaciji. Napominjemo, da je stadion pokriven kamerama kako bi se lakše indetifikovali svi oni koji na stadionu pokušaju unijeti zabranjene predmete i pirotehnička sredstva.

Posebno apelujemo na navijače da se uzdrže od bilo kakvog vrijeđanja na rasnoj, vjerskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi.

Takođe, napominjemo da je u funkciji obezbećenja ovog događaja angažovan veliki broj zaštitara i pripadnika Policije Crne Gore.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com