MANDIĆU I KNEŽEVIĆU ZABRANJEN IZLAZAK IZ CRNE GORE: “To najbolje govori o bahatosti totalitarne države” - Volim Podgoricu

MANDIĆU I KNEŽEVIĆU ZABRANJEN IZLAZAK IZ CRNE GORE: “To najbolje govori o bahatosti totalitarne države”

Liderima Demokratskog fronta Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću danas je, na graničnom prelazu Rožaje, onemogućeno da napuste teritoriju Crne Gore kako bi, kako se navodi u saopštenju, prisustvovali obilježavanju dvadeset godina od NATO bombardovanja u Nišu.

Iz DF-a navode da, iako je rješenjem Višeg suda Mandiću i Kneževiću dozvoljeno da sa ličnom kartom mogu napuštati teritoriju Crne Gore, današnjom brutalnom opstrukcijom Ministarstva unutrašnjih poslova poslata jasna poruka da oni ne smiju biti u Srbiji.

“Policajcu koji se predstavio kao glavni na tom graničnom prelazu, nije značilo ništa to što je u sistemu jasno prepoznao da su Mandić i Knežević nedavno već dva puta napuštali Crnu Goru i vraćali se. Već je nakon odluke da se Mandić vrati nazad “iznenada” imao rezultate provjere i rekao da mogu slobodno da nastave put za Srbiju. Bilo je očigledno – da su lideri DF odlučili da čekaju da bi to potrajalo više sati i tek kad bi odlučili da se vraćaju nazad sačekao bi ih isti dogovoreni scenario”, navodi se u saopštenju.

Takav odnos crnogorskog režima prema dvojici lidera opozicionih parlamentarnih stranaka i političkim predstavnicima srpskog naroda, najbolje, kako se navodi u saopštenju, govori o karakteru i bahatosti totalitarne države, “koja je čak i na današnji dan učinila sve u cilju pokušaja da obezvrijedi i opogani svijetla i bolna sjećanja na brojne nevine žrtve NATO agresije”.

“Vrijeme će vrlo brzo pokazati da li se ovom bijednom i siledžijskom akcijom pokušaja poniženja lidera DF upravljalo iz samih Rožaja ili iz Podgorice iz kabineta ministra (Mevludina) Nuhodžića”, zaključuju iz DF-a.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com