Ministarstvo odbrane nije dozvolilo odavanje pošte poginulom vojniku ni Pravoj Crnoj Gori - Volim Podgoricu

Ministarstvo odbrane nije dozvolilo odavanje pošte poginulom vojniku ni Pravoj Crnoj Gori

“Ministarstvo Odbrane je i ove godine prećutno zabranilo da skromno obilježimo godišnjicu stradanja prve žrtve NATO bombardovanja u Crnoj Gori, vojnika Saše Stajića”, saopšteno je iz Prave Crne Gore.

Odavanje pošte poginulom mladom vojniku nije dozvoljeno ni predstavnicima Mitropolije crnogorsko primorske, niti Demokratskog fronta.

“Stajić je 1999. godine bio angažovan u danilovgradskoj kasarni, gdje su ga i pronašli NATO projektili.
Ovaj čin Ministarstva Odbrane je sasvim sigurno došao iz glave ministra Predraga Boškovića, nekadašnjeg pripadnika paravojne formacije “Beli orlovi”,”saoppšteno je iz Prave Crne Gore iz koje navode da ih Ministarstvo odbrane “nije udostojilo ni odgovora na uredno i na vrijeme poslat dopis”.

“Imajući u vidu i da su pripadnici vojske Crne Gore potpuno potpali pod uticaj NATO vrijednosti, zaključujemo da se radi o teškoj sramoti što nam nisu dozvolili da stavimo cvijeće na mjesto stradanja njihovog pokojnog kolege.
Vodeći se logikom da bi upravo pripadnici vojske Crne Gore, umjesto što NATO vojnike dočekuju priganicama i medom, trebali svake godine da obilježe godišnjicu stradanja svojih kolega, ali i naše vojne mehanizacije, zaključujemo: Vojnik Saša Stajić, koji je poginuo prvog dana bombardovanja braneći našu zemlju, je heroj”, zaključuje se u saopštenju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com