Home / NOVOSTI / Društvo / MINISTARSTVO ODBRANE ODGOVARA DF-U: Politika koju zastupate dovela je do gubitka života i razaranja

MINISTARSTVO ODBRANE ODGOVARA DF-U: Politika koju zastupate dovela je do gubitka života i razaranja

Iz Ministarstva odbrane saopšteno je da je u kasarni u Danilovgradu porodici tragično stradalog vojnika Saše Stajića dozvoljeno da posjeti spomenik i oda počast tragično nastradalom mladom vojniku Vojske Jugoslavije tokom NATO bombardovanja.

Demokratski front danas je saopštio da je “režim spriječio da se u kasarnama oda pošta žrtvama NATO agresije.”

“Demokratski front, kao i uvijek, služeći se neistinama pokušava skrenuti pažnju sa svoje pogubne politike. Radi informisanja javnosti na ispravan i istinit način, obavještavamo sve da je u kasarni u Danilovgradu porodici tragično stradalog vojnika Saše Stajića dozvoljeno da, kao i svake godine, posjeti spomenik i oda počast tragično nastradalom mladom vojniku Vojske Jugoslavije”, navode iz Ministarstva odbrane.

Kako i ranije, tako i danas – dodaju – kasarna nije mjesto za političke promocije i vjerske obrede, pa samim tim političkim partijama i parapolitičkim organizacijama nije, niti će biti dozvoljen pristup objektima VCG.

“Da se Crna Gora pitala te 1999. godine, svi ovi koje danas pominjete i čije tragedije koristite u političke ciljeve bili bi živi. Vaša politika, koju svih ovih godina zastupate i uporno promovišete, dovela je do gubitka velikog broja života i materijalnih razaranja”, navode iz Ministarstva odbrane.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com