POLICIJA NIJE BRANILA POSLANICIMA DA PREĐU GRANICU: Mandić i Knežević su odbili da nastave put nakon kontrole - Volim Podgoricu

POLICIJA NIJE BRANILA POSLANICIMA DA PREĐU GRANICU: Mandić i Knežević su odbili da nastave put nakon kontrole

Netačno je da je Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću danas na Graničnom prelazu Dračenovac onemogućeno da napuste Crnu Goru,  saopšteno je iz policije.

Povodom navoda u medijima da je danas policija onemogućila Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću da napuste Crnu Goru, iz policije tvrde je Mandiću i Kneževiću, nakon kontrole vozila omogućeno da nastave putovanje.

MANDIĆU I KNEŽEVIĆU ZABRANJEN IZLAZAK IZ CRNE GORE:To najbolje govori o bahatosti totalitarne države

“Policijski službenici su naime danas, na GP Dračenovac, kontrolisali vozilo kojim je upravljao Mihailo Čađenović a u kojem su se kao saputnici nalazili Andrija Mandić i Dejan Gojković, dok se u vozilu nije nalazio Milan Knežević.

Kontrola je izvršena radi provjere u vezi sa eventualnom zabranom napuštanja naše teritorije za Čađenovića jer se protiv njega u Crnoj Gori vodi krivični postupak. Nakon provjera na Graničnom prelazu, pošto je utvrđeno da zabrana ne postoji, njima trojici je saopšteno da mogu da nastave put prema Srbiji, odnosno da pređu Granični prelaz, što su oni odbili. Milan Knežević nije pristupao Graničnoj kontroli na GP Dračenovac”, zaključuje se u saopštenju policije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com