IZ CRNE GORE HTJELI U HRVATSKU: Najstrašniji prizor su pronađena iscrpljena djeca i trudnica - Volim Podgoricu

IZ CRNE GORE HTJELI U HRVATSKU: Najstrašniji prizor su pronađena iscrpljena djeca i trudnica

Kod graničnog prelaza Zupci između Crne Gore i BiH jutros u minskom polju pronađeno je deset migranata kurdske nacionalnosti, računajući jednu trudnicu i nekoliko djece.

Pripadnicima Civilne zaštite iz Trebinja, koji su ih pronašli danas dok su označavali minsko polje, saopštili su medijima da su im migranti kazali da su iz Crne Gore pokušali da uđu u Hrvatsku ali da ih je hrvatska policija preusmjerila ka BiH, gdje su u blizini mjesta Zupci zalutali u minsko polje u kojem su boravili pet dana.

“Zatekli smo ih u veoma teškom stanju. Pet dana su bili bez hrane i pića, a najstrašniji prizor su iscrpljena djeca i trudnica koju smo jedva iznijeli do graničnog prelaza”, rekao je koordinator za deminiranje pri gradskoj upravi Trebinja Mišo Pamučina.

On je istakao da je od migranata saznao da su ih na teritoriju Republike Srpske prebacili pripadnici policije Hrvatske i “ostavili tako malu djecu”.

“Ovo je nečuveno. Sreća je da smo danas postavljali table i slučajno ih pronašli. Pitanje je šta bi da njima bilo”, rekao je Pamučina, navodeći da je riječ o Kurdima iz Iraka i Irana.

2 komentara

  1. There are extremely loads of details that adheres to that to think about. Which is a excellent denote raise up. I provde the thoughts above as general inspiration but clearly there are questions such as the one you start up in which the most crucial thing is going to be doing work in honest good faith. I don?t determine if best practices have emerged about such thinggs as that, but I am sure that your chosen job is clearly defined as a reasonable game. Both girls and boys feel the impact of just a moment’s pleasure, for the rest of their lives.

  2. Nice read, I just passed this onto a friend who was doing some research on that. And he actually bought me lunch since I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thanks for lunch!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com