Home / NOVOSTI / Hronika / LEKOVIĆ U BJEKSTVU: Pokušao da ubije Bjelopoljca? Upucao ga u stomak
Ilustracija

LEKOVIĆ U BJEKSTVU: Pokušao da ubije Bjelopoljca? Upucao ga u stomak

Budvanska policija, podnijela je krivičnu prijavu protiv Gavrila Lekovića (39) koji živi u Budvi, zbog sumnje da je 20. marta pokušao da ubije Bjelopoljca Radoja Meštera.

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Budva su, preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, rasvijetlili krivično djelo ubistvo u pokušaju koje je počinjeno na štetu R.M. prije šest dana i tom prilikom su podnijeli krivičnu prijavu protiv G.L. (40) iz Budve.

Niame, službenici Dežurne službe CB Budva su, 20. marta 2019. godine, obaviješteni  od strane zaposlenih u HMP Budva da je u njihove prostorije pristupilo lice sa ustrelnom ranom u predjelu stomaka. Licu je ukazana ljekarska pomoć nakon čega je transportovan u Opštu bolnicu u Kotoru.

Policijski službenici su odmah izašli na lice mjesta. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Policija je na licu mjestu izvršila uviđaj.

Preduzimajući operativne i druge kriminalisitičke mjere i radnje, policijski službenici su došli do sumnje da je predmetno krivično djelo počinio G.L. On je, sumnja se, ovo krivično djelo počinio na način što je u naselju Lazi u Budvi, iz pištolja ispalio nekoliko hitaca u pravcu oštećenog R.M. a kojom prilikom ga je jedan hitac pogodio u predjelu stomaka. G.L. se nakon izvršenog djela dao u bjekstvo.

Dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca policija je podnijela nadležnom tužilaštvu protiv G.L. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Službenici policije intenzivno tragaju za osumnjičenim licem.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com