MADŽGALJEVI RODITELJI NISU NI TAKLI SOBU POKOJNOG SINA: Prošlo je 3 GODINE od njegove smrti, a oni je čuvaju onakvu kakvu ju je on ostavio! - Volim Podgoricu

MADŽGALJEVI RODITELJI NISU NI TAKLI SOBU POKOJNOG SINA: Prošlo je 3 GODINE od njegove smrti, a oni je čuvaju onakvu kakvu ju je on ostavio!

Tri godine od preranog odlaska Marinka Madžgalja navršava se na današnji dan.

Porodica popularnog glumca, djevojka Lana i nekoliko prijatelja svake godine okupe se na Novom bežanijskom groblju kako bi održali pomen i prisjetili se svog voljenog Makija.”Volimo te, tugujemo i ne zaboravljamo”, stoji u čitulji koju je objavila porodica.

 

FOTO: DRAGAN KADIĆ

Za glumčeve roditelje Mirjanu i oca Velizar više ništa nije isto, a utjehu im pruža unuka Sara.

“Za njih život više neće biti isti. Roditelji čuvaju uspomenu na sina brinući o fondaciji, a soba u njihovom stanu u kojoj je boravio Marinko i dalje je netaknuta. Oni povremeno u njoj obrišu prašinu”, kaže za Kurir izvor blizak porodici slavnog glumca.

 

Fondaciju “Marinko Madžgalj” zajedno s roditeljima vode profesori Dejan Radenković i Srbislav Knežević. Udruženje ima za cilj prikupljanje sredstava za edukaciju zdravstvenih radnika, kao i podizanje svijesti o raku pankreasa, značaju prevencije i rane dijagnostike.

Marinko Madžgalj prerano je otišao, u 37. godini, posle duge i teške borbe protiv ove opake bolesti. Plijenio je svojom dobrodušnošću, a mnogobrojnu publiku oduševljavao ulogama i pjesmama koje je snimio s grupom Flamingosi.

2 komentara

  1. I take pleasure in you as a consequence of your whole labor on this net website. My niece consider curiosity in managing investigations and it can be straightforward to understand why. My companion and i discover all relating for the dynamic method you make gratifying info by way of your site and also welcome contribution from individuals around the make any difference then our straightforward princess has usually been learning an entire great deal. Get enjoyment inside the relaxation with the new yr. You are the one particular carrying out a wonderful work.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com