UHAPŠEN PODGORIČANIN: Polio benzinom i zapalio ,,Golf VII“? - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Polio benzinom i zapalio ,,Golf VII“?

 

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, rasvijetlili paljenje vozila koje je počinjeno 18. februara 2019. godine, i tom prilikom identifikovali i lišili slobode bezbjednosno interesantno lice S.S. (20) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Naime, podgorička policija je, nakon što je obaviještena da je došlo do požara na vozilu marke „VW Golf VII“ u vlasništvu M.M. (35) iz Podgorce, izašla na lice mjesta i u prisustvu vještaka za požare, eksplozije i havarije izvršila uviđaj na licu mjesta. O događaju je obaviješten i nadležni tužilac.

Uviđajnim mjerama i radnjama i kriminalističkom obradom lica mjesta policija je došla do sumnje da je požar namjerno izazvan, odnosno da je auto prethodno poliveno zapaljivom tečnošću – benzinom a potom zapaljeno. Vozilo je usljed dejstva požara potpuno uništeno.

Intenzivne operativne mjere i radnje koje je policija preduzela u cilju identifikacije počinioca ovog krvičnog djela rezultirale su lišenjem slobode S.S.

Službenici CB Podgorca su osumnjičeno lice uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari priveli nadležnom tužiocu na dalje postupanje.

Nakon privoda osumnjičenog sudiji za istragu Osnovnog suda u Podgorice, taj sudija je za njega odredio pritvor, nakon čega je S.S. sproveden u ZIKS.

 

 

 

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com