VLADIMIR NAĐEN MRTAV U KOLUMBIJI! OMAMILI GA PA UBRIZGALI SMRTONOSNU DOZU DROGE?! Njegov brat Miloš izrešetan je u Budvi - Volim Podgoricu

VLADIMIR NAĐEN MRTAV U KOLUMBIJI! OMAMILI GA PA UBRIZGALI SMRTONOSNU DOZU DROGE?! Njegov brat Miloš izrešetan je u Budvi

Pančevac Vladimir Vidaković (30), rođeni brat Miloša Vidakovića, prije nekoliko dana pronađen je mrtav u Medeljinu u Kolumbiji. On je identifikovan u jednoj od tamošnjih bolnica, na osnovu dokumenta Srbije na svoje ime. Njegovog brat Miloš ubijen je 2013. godine u Budvi, a taj slučaj je objedinjen u procesu za likvidaciju Nikole Bojovića.

Kolumbijski mediji izvijestili su o “sumnjivoj smrti Srbina turiste”. Izvor Kurira iz srpske policije navodi da postoje sumnje da je usmrćen jakom dozom narkotika.

Inspektori u Kolumbiji istražuju na koji je način tačno Vidaković umro. Urađena je obdukcija i čekaju se rezultati.

Ovaj Pančevac je, inače, kao i njegov brat koji je ubijen prije nekoliko godina u Budvi, stari znalac srpske policije. Dovođen je u vezu sa dilovanjem narkotika, ali i drugim krivičnim djelima.

Postojali su operativni podaci da je Vladimir Vidaković, poslije smrti brata, razgranao posao sa narkoticima, pa čak i da posjeduje laboratoriju za uzgoj marihuane u Španiji, priča ovaj izvor iz policije.

“Onda su mu apetiti očigledno porasli. Otišao je u Kolumbiju kako bi, navodno, organizovao transport kokaina za Evropu. Taj kanal je funkcionisano nekoliko mjeseci”, navodi on.

5c9b6959 8224 43e2 a450 25390a0a0a64 milosvidakovic previewOrg

Miloš Vidaković                                                                                                                                                                      FOTO: Privatna arhiva

Zasad se sumnja da je Vidakovića ubila konkurencija. Vjeruje se da je primijenjen “recept smrti” kao i kod ubica Nenada Opačića. On je namamljen, a zatim mu je poturena smrtonosna doza narkotika. Okolnosti Vidakovićeve smrti se još ispituju.

Inače, Vladimirov stariji brat Miloš ubijen je u sačekuši početkom jula 2013. Ubica i saučesnik su došli na motoru i otvorili vatru pred prepunim Starim gradom u Budvi. Ubijen je na licu mjesta. Njih dvojica su u gradu na Tamišu, ali i po prijestoničkim klubovima, bili dobro poznati.

Interesantno je da su braća Vidaković bila poznata i crnogorskoj policiji i to ne samo po druženju sa sportistima i pjevačima. Dovođeni su u vezu sa raznim krivičnim djelima, počev od ucjena i reketiranja pa do rasturanja narkotika.

Obojica su bila čak i pravosnažno osuđivani. U njihovom kriminalnom kartonu zabilježen je čak i brutalan napad na policajce.

Za Miloševu smrt su u Specijalnom sudu u Beogradu na višegodišnje kazne zatvora osuđeni Miloš Vojnović i Slaviša Novaković, pripadnici kriminalne grupe Miloša Delibašića.

Za ovu likvidaciju sudilo se u istom postupku kao i za ubistvo Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića. Presuda, za oba zločina, ukinuta je i u toku je ponovljeno suđenje. Nova presuda se očekuje za desetak dana.

1 komentar

  1. This really is such a excellent source you are offering and also you supply the idea apart at no cost of charge. I really like discovering websites which know the need for decorating a good resource pertaining to totally free.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com