ŠAKO PROSLAVIO ROĐENDAN U CRNOJ GORI: Žena Šaku za 58. rođendan kupila poklon od 10.000 €, kad je vidio šta mu je dala ZAPLAKAO je - Volim Podgoricu

ŠAKO PROSLAVIO ROĐENDAN U CRNOJ GORI: Žena Šaku za 58. rođendan kupila poklon od 10.000 €, kad je vidio šta mu je dala ZAPLAKAO je

Šako Polumenta proslavio je 58. rođendan u krugu porodice i prijatelja u Crnoj Gori, a najveće iznenađenje priredila mu je supruga Vesna.

Kako izvor blizak porodici Polumenta kaže, ona je mjesecima pripremala iznenađenje za supruga i na kraju mu je kupila sat  od 10.000 eura.

– Vesna i Šako su zajedno više od 20 godina i mnogo toga su prošli. Oduvek su brinuli jedno o drugom i značile su im zajedničke rođendanske proslave. Po tradiciji se okupi cijela porodica i slavi se nekoliko dana. Vesna je nekoliko mjeseci razmišljala šta bi mogla da kupi Šaku i sjetila se da je njen muž zaljubljenik u skupocjene satove, pa je odlučila da mu kupi sat – priča izvor i otkriva da je upravo zbog toga više od tri mjeseca štedjela i svakodnevno određenu sumu stavljala sa strane.

FOTO: PRINTSCREEN/YT

Kada je Vesna rekla djeci i prijateljima šta planira da kupi Šaku, mislili su da se šali, jer su smatrali da ne bi trebalo da troši toliki novac. Smatrala je da treba da mu kupi nešto što je vrijedno i oduži mu se što godinama mukotrpno radi i zarađuje za nju, njenu decu i unuke. Posle nekog vremena, kada je sakupila novac, dala je zajedničkom prijatelju pare da kupi poklon, što je on i uradio – objašnjava izvor i navodi da na rođendan Polumenta nije mogao da dođe sebi zbog poklona koji mu je supruga uručila.

Šokirao kad je vidio poklon zagrlio je ženu najjače što je mogao i krenule su mu suze. Rekao joj je da je blesava i da je voli najviše na svijetu. Sve je očekivao, ali ne tako skup poklon.

FOTO: PRINTSCREEN/EXKLUZIV TV PRVA

kurir.rs/Alo/Foto Damir Dervišagić

1 komentar

  1. Mora da je gladovala treba odvajat od usta da za tri mjes.skupis 10000€..
    Da je cojek znao pa da joj barem ponese tu i tamo koru ljeba..

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com