I SVIJET SE ZGRAŽAVA! Danski i britanski mediji izvještavaju o Milijani (21) i Milojku (74), evo šta pišu - Volim Podgoricu

I SVIJET SE ZGRAŽAVA! Danski i britanski mediji izvještavaju o Milijani (21) i Milojku (74), evo šta pišu

Nakon što su svjetsku javnost obavještavali o pojavi zvanoj Maca Diskrecija, navodnom Milijevom silovanju Mirele, tuči Gastoza i Zorice Dukić, kriminalcu Kristijanu Goluboviću, sada Britanci pišu o paru iz Požege, dok danski mediji detaljno prenose šta se dešava sa njima u “Parovima”

FOTO: SCREENSHOT

– Mlada žena želi da otkloni sumnje mnogih da je ljubav između nje i 53 godine starijeg gospodina zaista istinita – piše u tekstu koji je izašao na poznatom danskom portalu.

– U rijalitiju u Srbiji djevojka od 21 godinu pred kamerama je imala seks sa svojim 74-godišnjim vjerenikom. Oni su pred ulazak u rijaliti “Parovi” rekli da imaju seks svakog dana i da ih kamere neće spriječiti da to čine i u rijalitiju. Oni su čak izjavili da planiraju da imaju djecu u budućnosti i što više seksa – navodi britanski “Daily Star” i citira izjave ovo dvoje ljubavnika, karakterišući ih kao šokantne.

FOTO: SCREENSHOT
– Ona je rekla da ostali učesnici rijalitija nemaju šanse kod nje jer nemaju sijedu kosu i naočare za vid. Takođe je najavila da će svima dokazati da voli Milojka i da će mu roditi djecu. Potvrdila je da će imati seks i da će se ponašati kao da kamere ne postoje – prenose Britanci Milijaninu, a zatim i izjavu Milojka, koji priča da je gledao Milijanu kako odrasta jer su komšije, da je brinula o njemu dok je bio bolestan, ali da nije razmišljao da će biti zajedno. Oni navode i da se par zaljubio uprkos negodovanju njihovih porodica, dok su komentari ispod teksta skandalozni. Mnogi Britanci ovaj par karakterišu kao bolestan, naročito što se usudio da bude izložen javnosti. Milijanina majka Slađana za „Blic“ kaže:

– Vidjela sam članak, ali to je mala vijest po principu „evo ima i u Srbiji, nema samo kod nas“. Oni u „Parovima“ neće imati odnose, nisu toliko ni ludi ni glupi. U ljubavi ih podržavam.

FOTO: SCREENSHOT

Blic

2 komentara

  1. I have discovered that smart real estate agents all over the place are getting set to FSBO Advertising and marketing. They are acknowledging that it’s more than merely placing a sign post in the front area. It’s really regarding building relationships with these retailers who later will become consumers. So, when you give your time and energy to encouraging these retailers go it alone – the “Law associated with Reciprocity” kicks in. Good blog post.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com