NJEMAČKA U ŠOKU Troje poginulo u padu aviona, a policajci koji su krenuli na mjesto nesreće stradali u udesu (VIDEO) - Volim Podgoricu

NJEMAČKA U ŠOKU Troje poginulo u padu aviona, a policajci koji su krenuli na mjesto nesreće stradali u udesu (VIDEO)

Tri osobe su poginule danas u nesreći malog aviona u blizini Frankfurta, a još dvoje ljudi je poginulo u sudaru jednog vozila sa policijskim automobilom koji se kretao ka mjestu pada letilice, saopštila je njemačka policija.

Jedna od poginulih je najbogatijih žena u Rusiji, predsjednica odbora direktora i suvlasnica “Grupe S7” Natalija Filjeva, saopštila je ta ruska kompanija. Bogatstvo Filjeve (55) se procjenjuje na 600 miliona dolara.

FOTO: TANJUG/AP

Kako se navodi u saopštenju koje je prenio AP, avion je poletio iz Francuske ka gradu Egelsbahu u centralnoj Njemačkoj, kada se srušio i zapalio u polju nedaleko od Erćauzena, 10 kilometara južno od Frankfurta.

Policija je saopštila da vjeruje da je u avionu sa šest sjedišta bilo dvoje putnika i pilot i navela da još radi na identifikaciji nastradalih.

FOTO: TANJUG/AP
Njemačka agencija DPA je javila da je u sudaru automobila i policijskog vozila koje se kretalo ka mjestu nesreće poginulo dvoje ljudi, dok je troje ozbiljno povrijeđeno, prenosi AP.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com