Home / NOVOSTI / NJEMAČKA U ŠOKU Troje poginulo u padu aviona, a policajci koji su krenuli na mjesto nesreće stradali u udesu (VIDEO)

NJEMAČKA U ŠOKU Troje poginulo u padu aviona, a policajci koji su krenuli na mjesto nesreće stradali u udesu (VIDEO)

Tri osobe su poginule danas u nesreći malog aviona u blizini Frankfurta, a još dvoje ljudi je poginulo u sudaru jednog vozila sa policijskim automobilom koji se kretao ka mjestu pada letilice, saopštila je njemačka policija.

Jedna od poginulih je najbogatijih žena u Rusiji, predsjednica odbora direktora i suvlasnica “Grupe S7” Natalija Filjeva, saopštila je ta ruska kompanija. Bogatstvo Filjeve (55) se procjenjuje na 600 miliona dolara.

FOTO: TANJUG/AP

Kako se navodi u saopštenju koje je prenio AP, avion je poletio iz Francuske ka gradu Egelsbahu u centralnoj Njemačkoj, kada se srušio i zapalio u polju nedaleko od Erćauzena, 10 kilometara južno od Frankfurta.

Policija je saopštila da vjeruje da je u avionu sa šest sjedišta bilo dvoje putnika i pilot i navela da još radi na identifikaciji nastradalih.

FOTO: TANJUG/AP
Njemačka agencija DPA je javila da je u sudaru automobila i policijskog vozila koje se kretalo ka mjestu nesreće poginulo dvoje ljudi, dok je troje ozbiljno povrijeđeno, prenosi AP.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com