Pjevač Marko Bulat dobio sina - Volim Podgoricu

Pjevač Marko Bulat dobio sina

Pjevač Marko Bulat dobio je u petak uveče oko 21 čas sina, budući da se njegova supruga Marija Bulat porodila.

Folker je slavio do jutra, a čestitke na prinovi uveliko pristižu pjevaču i njegovoj supruzi.

Porođaj je protekao u najboljem redu, a mališanu su roditelji dali ime Sava.

“Hvala ti”, napisao je Marko i uz emotikon porodice pomenuo svoju suprugu Mariju i objavio sliku iz porodilišta na kojoj se vidi koliko je srećan.

“Večeras oko 21:21 rodila sam mog Savu. Rekla sam da neću da patetišem kada dođe ovaj trenutak, ali vrištala bih od sreće da cio svijet čuje. Bilo je ovo dugih devet mjeseci prošaranih srećom, brigom, strepnjom, ponekad i strahom… Izgurali smo herojski, ali znam da bez nekih ljudi to ne bi bilo moguće… Hvala mojoj majci za koju i sada ne znam gdje je i kako skupljala snagu da mi se nađe u svakom momentu, mojoj Sofiji i Dorotei koje su me uveseljavale kada padnem, hvala @bulat.marko…herojski si ovo izdržao”, napisala je Marija i objavila šaku tek rođenog mališana.

Inače, ime Sava potiče iz aramejsko-hebrejskog Saba (starac, deda) – preobražen, pravedan.

2 komentara

  1. This is a appropriate blog for anybody who hopes to be familiar with this topic. You realize a whole lot its almost tough to argue with you (not that I personally would want…HaHa). You definitely put a different spin using a topic thats been discussing for decades. Great stuff, just wonderful!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com