Home / NOVOSTI / Društvo / OGLASILI SE NAVIJAČI SUTJESKE: Čitava nikšićka publika je mogla da vidi klasično iživljavanje

OGLASILI SE NAVIJAČI SUTJESKE: Čitava nikšićka publika je mogla da vidi klasično iživljavanje

Demantujemo jučerašnje navode Uprave pollicije da su pristalice podgoričkog kluba pokušale da preko terena ili tribina dođu do navijača Sutjeske, kazali su navijači iz Nikšića “Vojvode”.

Oni su u saopštenju kazali da je publika u Nikšiću imala priliku da prisustvuje klasičnoj torturi nad navijačima iz Podgorice.

,,Kriminalci u uniformama koji su tukli navijače moraju biti procesuirani” (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

KOVAČEVIĆ: Sramno je ponašanje pripadnika policije

UZNEMIRUJUĆE! Pogledajte kako policija prebija Aleksandra Čaku Ivanovića (VIDEO)

VELIKI BROJ POVRIJEĐENIH: “Naša braća su se branila koliko je bilo moguće, no huliganska grupa u uniformama je imala prednost u vidu kaciga, štitova, palica i ručnih suzavaca”

Saopštenje prenosimo integralno.

Na jučerašnjoj utakmici (FK Sutjeska 2-2 FK Budućnost) publika je imala priliku da prisustvuje klasičnoj policijskoj torturi nad navijačima iz Podgorice. Demantujemo jučerašnje navode da su pristalice podgoričkog kluba pokušale da preko terena ili tribina dođu do navijača Sutjeske. Svi smo kao navijači svjesni naše uloge i odgovornosti u svakom problemu i tuči, ali je juče policijska neprofesionalnost bila glavni i odgovorni krivac.

Nakon što je sudija označio kraj utakmice, došlo je do komešanja između navijača i policije zbog ulaska par njih u teren, nakon čega su organi reda upotrijebili suzavac i kao po komandi počeli pendrecima da tuku sve koji su bili u kavezu za gostujuće navijače, a jasno je i neupućenima kako djeluje suzavac i koliko je neko u stanju da vidi kuda se kreće, a kamoli da brani samog sebe. Čitava nikšićka publika je mogla da vidi prekomjernu upotrebu sile i klasično iživljavanje.

OGLASILI SE IZ POLICIJE: Brutalan napad na policijske službenike (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Jasno je svima nakon svih ovih godina kolika netrepeljivost i nesimpatisanje vlada između nas i navijača podgoričkog kluba, ali ljudskost i navijačka solidarnost nam ne dozvoljavaju da ostanemo nijemi na događaje od juče, čiji je epilog mnogo teško povrijeđenih i uhapšenih navijača, kojima sigurno prijeti robija.

PODRŠKA POVRIJEĐENIMA – SLOBODA NAVIJAČIMA

1988

loading...

One comment

  1. CRNOGORSKA POLICIJA JE ISGURDNA RUKA SAMOVLAŠĆA I KAO DA SE GOVORI O SJEVDFO KOFEJSKOM REŽIMU, A NE SRCU EVROPE

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com