Uhapšeni osumnjičeni za napad na bivšeg odbornika DPS-a - Volim Podgoricu

Uhapšeni osumnjičeni za napad na bivšeg odbornika DPS-a

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica su u kratkom roku rasvijetlili okolnosti događaja koji je prijavljen kao tuča u kojoj je sinoć u Tuzima napadnut odbornik DPS-a u Skupštini Opštine Tuzi E.K. sa još dva lica, A.K. i E.Đ

 

Policijski službenici su naime, postupajući po prijavi događaja u kojem je navedeno su napadnuta ova tri lica – E.K, A.K. i E.Đ, preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti i lišili slobode četiri lica – M.V (25), R.V (23), M.V. (26) i R.V (25), zbog sumnje da su, na štetu E.K, A.K. i E.Đ, počinili krivično djelo nasilničko ponašanje.

 

Četiri lica lišena slobode će, uz krivičnu prijavu, biti privedena državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da su počinila navedeno krivično djelo.

 

Nadležni tužilac će se naknadno izjasniti da li u ponašanju E.K. A.K. i E.Đ. ima elemenata bića krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

 

Do incidenta je, podsjećamo, došlo sinoć oko 21,00 čas u Tuzima kada je došlo do svađe i tuče između E.K, A.K. i E.Đ. sa jedne i M.V, R.V, M.V. i R.V. sa druge strane.

 

Policijske aktivnosti u ovom predmetu se nastavljaju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com