Home / NOVOSTI / Hronika / UHAPŠENI OTAC I SIN: Podgoričani zapalili ,,GOLF V” Aleksandra Rakočevića na Starom Aerodromu?

UHAPŠENI OTAC I SIN: Podgoričani zapalili ,,GOLF V” Aleksandra Rakočevića na Starom Aerodromu?

Podgorička policija rasvijetlila je slučaj iz februara ove godine kada je u podgoričkom naselju Stari Aerodrom zapaljen “golf 5” vlasništvo Aleksandra Rakočevića.

Rano jutros zbog ovog slučaja  uhapšeni  su Željko Janković (54) i njegov sin Marko (29).

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica su preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti a postupajući na osnovu operativnih informacija rasvijetlili  podmetanje požara na vozilu i tom prilikom lišili slobode dva lica zbog sumnje da su počinila krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

Naime, službenici podgoričke policije su identifikovali i lišili slobode M.J. (29) i Ž.J. (54), oba iz Podgorice, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili navedeno krivično djelo.

Sumnja se da su ova dva lica krivično djelo počinila na način što su se, 16. februara 2019. godine, dovezla vozilom do Cvijetne ulice, gdje je bilo parkirano vozilo marke „VW Golf V“ u vlasništvu A.R, koje su potom, sumnja se, polili zapaljivom tečnošću i  inicirali požar nakon čega su se dali u bjekstvo.

Osumnjičeni će biti uz krivičnu prijavu privedeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

 

 

 

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com