Fener slavi Slukasa, Bajern nadigrao Gran Kanariju - Volim Podgoricu

Fener slavi Slukasa, Bajern nadigrao Gran Kanariju

Košarkaši Fenerbahčea pobijedili su večeras na svom terenu poslije preokreta Makabi sa 78:75, dok je Bajern u Minhenu bio bolji od Gran Kanarije sa 84:77, u utakmicama poslednjeg, 30. kola Evrolige.

Fenerbahče je u utakmici bez takmičarskog značaja uspio da dođe do preokreta u posljednjoj dionici protiv Makabija, a trijumf ekipi Željka Obradovića donio je Kostas Slukas trojkom u posljednjoj sekundi.

Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bio je upravo Slukas sa 22 poena, dok je Luiđi Datom ubacio 17, a Marko Gudurić postigao je 13, uz četiri skoka i jednu asistenciju.

U ekipi Makabija istakao se Tarik Blek sa 23 poena, dok je Skoti Vilbekin ubacio 13.

Fenerbahče je i prije ove utakmice obezbijedio prvo mjesto uoči plej-ofa, gdje će u četvrtfinalu igrati protiv Žalgirisa, dok je Makabi ostao bez Top 8.

Bajern je porazom u prethodnom kolu od Darušafake ostao bez šanse da se plasira u plej-of, tako da pobjeda na domaćem terenu protiv Gran Kanarije nije imala nikakav takmičarski značaj.

Do pobjede ih je predvodio Derik Vilijams sa 20 poena i šest skokova, Vladimir Lučić ubacio je 13, a Stefan Jović upisao je po osam poena i asistencija.

Bajern je ovosezonsko izdanje Evrolige završio sa skorom 14/16, dok je Gran Kanarija upisala osam trijumfa i 22 poraza.

 

rtcg.me

1 komentar

  1. My brother recommended I would possibly like this website. He used to be entirely right. This submit actually made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this information! Thank you!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com