KNEŽEVIĆ: Proteste ne može voditi Perović, Mila može skinuti samo “Milo” - Volim Podgoricu

KNEŽEVIĆ: Proteste ne može voditi Perović, Mila može skinuti samo “Milo”

Odbjegli tajkun, vlasnik Atlas grupe Duško Knežević, za kojim je raspisana crvena Interpolova potjednica, izjavio je da proteste ne može da vodi Džemal Perović, već da Đukanovića može da sruši samo Crnogorac “snažan poput Mila”. Koncern “Vijesti” je optužio da dijele ministarska mjesta u budućoj vladi, što je, kako kaže, van pameti.
Knežević je naglasio da se protest mora radikalizovati.

“Neozbiljno je i davati uslove opoziciji, a imati za protivnika jednog Đukanovića, koji drži sve konce u svojim rukama. Đukanović se ne ruši zabavama i pjesmicama, njega mora da sruši neki Crnogorac, snažna ličnost koja bi ga natjerala u Spuž ili u bjekstvo u inostranstvo”, rekao je on za in4s.

Džemal Perović, tvrdi odbjegli Knežević, ne može da vodi proteste već to mora da bude neko snažan poput Mila, neko ko je zaista kadar da mu se suprotstavi.

“Ne znam ko bi to mogao da bude, ali sam spreman da pomognem, i idem do kraja. Imam municije za dug rat koji Đukanović neće izdržati“, rekao je om.

Knežević je poručio da su za rušenje Đukanovića potrebne ogromne pare, timovi u zemlji i inostranstvu, te da ljudi iz “Odupri se” to ne znaju. Smatra da su oni pod uticajem Demokrata, Vijesti, i DB-a preko Hodžića.

Osvrnuo se Knežević i na “Vijesti”, za koje trvrde da medijski rade dobar posao.

“Ipak, previše sebi daju za pravo, oni već uveliko dijele ministarska mjesta u budućoj vladi, što je van pameti“, rekao je on.

On je dodao da je prerano izbacivao snimke i saznanja, da ima još diskriminišućih snimaka, ali da će ih izbaciti onda kada on to odluči.

In4s

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com