Home / ŽIVOT + / Showbiz / Nećete vjerovati koliko je bogatstvo Gorana Bregovića: Ima tridesetak vila, kuća, stanova…

Nećete vjerovati koliko je bogatstvo Gorana Bregovića: Ima tridesetak vila, kuća, stanova…

Goran Bregović (69) vlasnik je tridesetak nekretnina. Uglavnom su to luksuzne vile, a posjeduje i stanove, garsonjere, izvještava 24sata.hr, dok se njegovo bogatstvo procjenjuje na oko 35 miliona eura.

Goran Bregović je u Zagrebu 2005. godine kupio dvospratnicu od 550 kvadrata. Iznajmljuje je za oko 5.500 eura mjesečno, a muzičar je tu vilu kupio od Hrvoja Šarinića, prenosi gore pomenuti portal.

Bregović u Beogradu, tvrde njegove komšije, ima 15-ak kuća. Kad dođe u Srbiju stanuje u beogradskom naselju Senjak u luksuznoj vili opasanoj visokom ogradom i garažnim vratima na daljinsko upravljanje. Dvorište se sa ulice ne može vidjeti. Kao zaštitu od pljačkaša postavio je i video nadzor. Imanje pored vile je takođe njegovo. Tu je napravio objekat nalik sali za slavlja, sa trambolinama ispred, kako bi se tu igrala djeca njegovih prijatelja. I taj je dio zaštićen visokom ogradom od znatiželjnih pogleda javnosti.

Svaka vila Gorana Bregovića procijenjena je na barem milion eura. Na Jahorini ima nekretninu od 450 kvadrata, u Perastu dvije kuće i starački dom, u koji je uložio nešto više od milion eura, zatim vile u Parizu, Istanbulu…

Bregović je jednom prilikom objasnio da je zbog straha od siromaštva kupovao stvari.

“Ako pogledamo unazad, ja sam zbog tog straha kupovao previše stvari. Nije to kao kod nas, kad si na ulici, nemate tetku da odete na ručak, nemate ujaka da pozajmite novac. Rat je, i u ratu ste u jednom danu izgubili sve što ste imali. Dugo me je držao strah od siromaštva. Prije rata imao sam kuće, stanove, brodove, automobile. To je sirotinja koja od straha kupuje. Sada više ne brinem o sebi, imam djecu, pa isti taj strah imam i za njih”, ispričao je u jednom intervjuu Bregović.

 

loading...

One comment

  1. Svaka čast na iskrenosti i realnosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com