ZBOG NEREDA KOJE SU IZAZVALI “VARVARI”: Pokrenut disciplinski postupak protiv Budućnosti - Volim Podgoricu

ZBOG NEREDA KOJE SU IZAZVALI “VARVARI”: Pokrenut disciplinski postupak protiv Budućnosti

Disciplinski postupak protiv fudbalskog kluba Budućnost pokrenut je na današnjoj sjednici Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Crne Gore.

Kako je iz FSCG saopšteno, Postupak je pokrenut zbog nereda koje su izazvali navijači Budućnosti, “Varvari” u srijedu na utakmici protiv Sutjeske u Nikšiću.

Nakon odigranog derbija između Sutjeske i Budućnosti došlo je do opšte tuče između navijača Budućnosti i pripadnika policije.

“Nakon uvida u prijavu Komisije za takmičenje FSCG i zvanične izvještaje zvaničnika utakmice, Disciplinska komisija FSCG je donijela odluku: Shodno članu 134 Disciplinskog pravilnika FSCG, pokreće se disciplinski postupak protiv FK “Budućnost“ – Podgorica zbog nereda koje su izazvali njihovi organizovani navijači na utakmici 27. kola Telekom 1.CFL između FK „Sutjeska“ – FK „Budućnost“, na način što su po završetku utakmice pojedini navijači FK „Budućnost“ preskočili ogradu i ušli u igralište, čime bi počinio prekršaj iz člana 74 Disciplinskog pravilnika FSCG”, piše u zapisniku sa sjednice Diciplinske komisije FSCG.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com