POSLEDNJA IVINA (19) FOTOGRAFIJA LEDI KRV U ŽILAMA: Ovo je djevojka koja je pala sa krova dok je snimala video sa drugarima! - Volim Podgoricu

POSLEDNJA IVINA (19) FOTOGRAFIJA LEDI KRV U ŽILAMA: Ovo je djevojka koja je pala sa krova dok je snimala video sa drugarima!

Nišlijka Iva M. (19) tragično je nastradala kada je, prilikom snimanja video-klipa na jednoj zgradi, pala sa krova u noći između subote i nedjelje.

Iva je u noći između subote i nedelje, neposredno prije tragedije, boravila sa dvojicom prijatelja na krovu stambene zgrade u Čarnojevićevoj ulici u Nišu.

Njena poslednja objavljena fotografija na Fejsbuku je upravo sa jednog krova u Nišu. Za sada nije sigurno da li je riječ o mjestu odakle je pala.

Iva inače nije živjela u ovoj zgradi, a prema riječima komšinice, tu je ranije živio njen drug.

Foto printscreen/kurir
– Policajci su nam rekli da je ona snimala nekakav video klip s krova zgrade. Ovog nižeg momka ne poznajem, a drugi je živio ovdje sa ocem i majkom nekada. Djevojka ne živi u našoj zgradi – priča ova komšinica.

– Djevojka i dvojica njenih drugova su se nalazili na krovu. Ona je krenula da snima video-klip i kretala se unazad kada je u jednom trenutku došla do ivice krova i pala na beton ispred zgrade – prenose beogradski mediji.

FOTO: FACEBOOK
Zgrada u Čarnojevićevoj 25 je bila blokirana oko dva sata dok policija nije izvršila uviđaj. Hitna pomoć je saopštila da je poginula na licu mjesta, mada su mnoge komšije vidjele da je ekipa pokušala da joj pomogne poslije pada.
Upozorenje mladima

Psiholozi upozoravaju da mladi u tom uzrastu imaju potrebu da se dokazuju.

Kažu da njima stvari poput dobrog video-klipa i nisu toliko nebitne, koliko zapravo jesu, te da oni nisu svjesni rizika u koji se upuštaju.

Ovaj tragični događaj je upozorenje i roditeljima i djeci da je lična bezbjednost na prvom mjestu.

 

(Kurir.rs/M.S

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com