Slobodan Poznić (44) uhapšen u Kanadi: Policija mu našla 55 kilograma čistog kokaina, vrijednog 5,5 miliona dolara (FOTO) - Volim Podgoricu

Slobodan Poznić (44) uhapšen u Kanadi: Policija mu našla 55 kilograma čistog kokaina, vrijednog 5,5 miliona dolara (FOTO)

Srbin Slobodan Poznić (44), koji privremeno živi u Kanadi, uhapšen je zbog sumnje da je sa još dvojicom muškaraca u kamionu švercovao 55 kilograma čistog kokaina, vrijednog 5,5 miliona dolara.

Droga je bila sakrivena iza zvučnika, u kabini kamiona, a zaplijenjena je u Ontariju.

Drogu je otkrio pas koji je obučen da nanjuši drogu. Nije se odvajao od zvučnika, rekli su policajci.

– Nije poznаto gdje je kokain prešao granicu SAD-Meksiko i da li operacija ima veze s organizovanim narko-grupama u Ontariju – rekli su policajci.

Poznić i ekipa su praćeni još od decembra 2017. Kako je policija navela, oni su živjeli luksuznim životom od novca koji su sticali kriminalom.

Zaplijenjeno je i 800.000 kanadskih dolara Foto: Ontario Prov Police

Poznić je vlasnik kabine za kamione. Prilikom hapšenja, od trojice dilera je zaplijenjeno 800.000 kanadskih dolara, kamionet i tri terenska vozila. Istraga za drugim članovima grupe se nastavlja

Sva trojica su stanovnici Ontarija. Poznić je optužen da je uvezao i švercovao kokain i posjedovao imovinu koja je stečena kriminalom. Iste optužnice dobio je i Abraham Brito (32), dok je Majkl Nagazm (35) optužen još i za pranje novca.

dijaspora.news/Global News, Kanada

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com