Mačka proputovala svjiet na biciklu: Krenula sa granice Crne Gore i BiH - Volim Podgoricu

Mačka proputovala svjiet na biciklu: Krenula sa granice Crne Gore i BiH

Din Nikolson je odlučio je da obiđe svijet na biciklu, a na granici između Crne Gore i Bosne i Hercegovine u decembru prošle godine pronašao je mače koje je poveo sa sobom u svjetske avanture.

Čim ju je pronašao, otišao je do veterinara da obavi potrebne preglede vakciniše mače, a zatim je odlučio da o ovoj novosti obavijesti pratioce na Instagramu, pa ih je zamolio za finansijsku podršku kako bi mogao da nastavi svoj put sa mačkom koju je nazvao Nala.

“U Crnoj Gori smo obilazili napuštene vile i skrivene plaže. Sa Nalom na ramenima prolazio sam kroz dobre i loše situacije koje su mi se usput dešavale. Ubrzo je došao i Božić koji smo proveli u albanskom hotelu istražujući sve ono što Albanija ima da ponudi. Nakon 27 dana se vrijeme znatno popravilo, pa smo otputovali dalje, u Grčku”, napisao je Din, dodavši da se nada da će on i njegova ljubimica dobiti dovoljno donacija da mogu da nastave s putovanjem i najzad da se vrate u Dinovu domovinu.

Din je istetovirao Nalinu šapu na sebi, a njegovu ljubav prema maci dokazuje i činjenica da je prošao “kroz sito i rešeto” kako bi je zadržao. Naime, na granicama je imao problema zbog prenošenja Nale koje je, srećom, uspješno rješavao.

(B 92)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com