10. DJEČIJI PROLJEĆNI VIKEND, 20. i 21. APRILA U DELTI - Volim Podgoricu

10. DJEČIJI PROLJEĆNI VIKEND, 20. i 21. APRILA U DELTI

 

Najveći i najzabavniji dječiji događaj u zemlji, jubilarni, deseti “Dječiji proljećni vikend” biće održan 20. i 21. aprila u šoping molu Delta Siti, u Podgorici.

Na manifestaciji će učestvovati preko 1.500 mališana iz svih krajeva Crne Gore, koji dolaze iz 50-ak institucija i organizacija koje rade sa djecom.

Osim cjelodnevnog zabavnog programa koji će se tokom oba dana odvijati na bini, biće organizovane i edukativne radionice  i to u saradnji sa Glavnim gradom i preduzećima  “Čistoća“ i “Zelenilo”, kao i Nacionalnim parkovima Crne Gore.

Deseto, jubilarno izdanje Dječijeg proljećnog vikenda  donosi i neke novine.

Jedna od  njih je i takmičenje u vožnji Hot Wheels autića  – gdje će nagrade biti autići iz specijalne, ograničene, kolekcionarske serije.

No, to nijesu jedini pokloni kojim ćemo obradovati naše mališane.

Lutka Barbie ove godine slavi 60-ti rođendan, pa nam je zadovoljstvo da će crnogorska proslava  biti upriličena u okviru Dječijeg proljećnog vikenda, kada će biti podijeljeno oko 200 lutki, a planiran je i još čitav niz zabavnih aktivnosti tim povodom.

I ove godine mališani će kroz igru učiti engleski jezik.

Naš višegodišnji partner Helen Doron, koji proslavlja pet godina rada u Crnoj Gori, organizovaće edukativne radionice kako učiti engleski jezik, a već su prepoznate njihove humanitarne akcije koje sprovode u okviru Dječijeg proljećnog vikenda.  Prethodnih  godina organizovali su akciju prikupljanja knjiga za biblioteku Dječije bolnice, a za ovu godinu, pridružuju se akciji “Čep za hendikep” – prikupljamo plastične čepove, kako bi se Udruženju hendikepiranih obezbijedila pomagala.

Svi programi na manifestaciji, kao i uvijek do sad, su besplatni.

Detalje o programu možete naći na web i facebook stranici Dječiji proljećni vikend. 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com