JOŠ JEDNA GLUPOST VULINA: Sjutra u 11.55h počinje štrajk glađu - Volim Podgoricu

JOŠ JEDNA GLUPOST VULINA: Sjutra u 11.55h počinje štrajk glađu

Ministar odbrane Aleksandar Vulin odlučio je da sutra tačno u 11.55 sati započne štrajk glađu u Skupštini Srbije.

Aleksandar Vulin

Aleksandar Vulin, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Kako piše Informer, na taj potez se odlučio zbog nasilja koje nad Srbijom sprvode Boško Obradović, Dragan Đilas i Vuk Jeremić.

Prema navodima lista, kako je potvrđeno u Pokretu socijalista, Vulin se na ovaj dramatičan korak odlučio zbog nasilja koje se nad Srbijom kontinuirano sprovodi.

Vulin će o ovoj svojoj odluci u narednim satima obavestiti svoje najbliže saradnike u ministarstvu odbrane, ministre i premijerku Vlade Srbije, kao i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ministar Vulin je odlučan u namjeri da štrajkuje glađu sve dok Obradović, Đilas i Jeremić “ne prestanu da sprovode nasilje na većinskom Srbijom”.

Štrajku glađu ministra Vulina, prema našim saznanjima, tokom sutrašnjeg dana i u subotu, planira da se pridruži tridesetak poslanika vladajuće većine u Skupštini Srbije.

Da je Vulin ozbiljan u svojoj nameri govori podatak da je on u leto 2003. godine posle protesta zbog hapšenja i izručenja majora Veselina Šljivančanina Haškom tribunalu u pritvoru štrajkovao glađu čak tri nedjelje. Tada su vladajući “dosovci” bili prinuđeni da Vulina puste iz pritvora u strahu da bi zbog štrajka glađu mogao da umre.

Štrajk glađu navodno su planirali i lideri Saveza za Srbiju. Navodno, njihova ideja bila je da tokom “finalnog protesta” u subotu upadnu u Dom narodne skupštine i započnu štrajk glađu. Ne zna se da li će oni ostati dosljedni u toj namjeri.

1 komentar

  1. ŠTA ĆE MU ŠTRAJK?

    Samozvani ministar Vulin započinje štrajk glađu u 11:55 sati i to baš u Skupštini Srbije zbog neizdrživog nasilja, koje sprovode Obradović, Đilas i Jeremić nad njim i Srbijom. Na ovaj korak mora da ga naterala mama Mira, jer on kao ministar odbrane i valjda član Vlade treba, pored sebe, da štiti i Srbiju, a ne da žeđuje i gladuje dok traje neizdrživog nasilja. Ako je prinuđen na štrajk, možda više ne daje pare ženina tetka, pa na ovaj način će uštedeti grdnu mu lova, jer i onako jede mnogo anvog, pa će uštedeti bar za održavanje stana kojeg mu kupila tetka. Ipak ima pet minuta od početka štrajka da prekine prekine do 12 sati, u suprotnom njegovi nasilnici, moraće da pomažu svojoj žrtvi da ne okonča gladovanjem i žeđovanjem ili da ne postane volina, ako već nije. Treće, ko će čuvati bezbednost zemlje, ako on bitiše u Skupštini.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com