JOŠ ŽEŠĆE SCENE SE*SA I NASILJA! Stigao prvi trejler za “Senke nad Balkanom 2”, a od jednog detalja će vam PRIPASTI MUKA! - Volim Podgoricu

JOŠ ŽEŠĆE SCENE SE*SA I NASILJA! Stigao prvi trejler za “Senke nad Balkanom 2”, a od jednog detalja će vam PRIPASTI MUKA!

Izašao je trejler za drugu sezonu popularne serije “Senke nad Balkanom”. Trejler ne samo da nam otkriva nove likove, već i naslućuje da će druga sezona biti još misterioznija.

Glavni likovi Tane (Dragan Bjelogrlić) i Stanko (Andrija Kuzmanović) se ponovo nalaze u srcu misterije koja može promjeniti sudbinu Evrope.

Druga sezona donosi mješavinu akcije i drame, misterije i napetosti, vodeći nas od blatnjavih ulica Jatagan male, pa sve do blistavih bečkih koridora vlasti.

Senke nad Balkanom

Senke nad Balkanom, Foto: Screenshoot Youtube

I ova sezona obiluje scenama nasilje i seksa, baš kao i prethodna.

I u drugoj sezoni, uloge tumače Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, ali i u novim likovima koji su dodjeljeni Nataši Ninković, Leoni Paraminski, Bogdanu Dikliću, Vesni Trivalić, Igoru Đorđeviću…

Kreator i reditelj serije je Dragan Bjelogrlić, muziku i ovog puta potpisuje Magnifiko, a emitovanje je planirano na jesen 2019. premijerno na kanalu NOVA S.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com