Skandalozno navijanje u Pioniru: Navijači uzvikivali “Silov'o te Čović, Bokane”, predsjednik Zvezde aplaudirao (VIDEO) - Volim Podgoricu

Skandalozno navijanje u Pioniru: Navijači uzvikivali “Silov'o te Čović, Bokane”, predsjednik Zvezde aplaudirao (VIDEO)

Koliko je sinoćni trijumf važan za Zvezdu najbolje je pokazao prvi čovjek kluba Nebojša Čović – koji je još u utorak počeo da vrši pritisak izjavama o rivalu.On je na pres konferenciji ustvrdio da je Budućnost Voli državni projekat i tom prilikom javno zatražio pomoć svoje države u “poslu koji je pred njegovim klubom”.

Čović je podržao skandalozno pjevanje mase u nekadašnjem “Pioniru” koja je u finišu utakmice zagrmjela na najprimitivniji način u smjeru predsjednika Budućnost Volija, Dragana Bokana, poručujući mu sljedeće: “Silov'o te Čović, Bokane”.

Umjesto da osudi ovakvo sramno usklikivanje u dvorani, Čović se u početku slavodobitno smješkao, potom aplaudirao i na poslijetku rukom u vis pozdravio ovaj primitivni čin publike!?

Iako je tim iz Njegoševog parka ubjedljivo poražen na startu finalne serije (91-72), to nije bio razlog za sramno ponašanje prisutnih u dvorani.

Navijači crveno-bijelih su čitavo veče upućivali gomilu uvreda na račun košarkaša Budućnost Volija.

Tako je dvoranom odjekivalo: “Šiptari, Šiptari!”, a vrlo brzo su i nastavili: “Je*o vas Milo!”

A uvrede najprimitivnijeg tipa su uputili i prvom strategu “plavih”, Jasminu Repeši, kome su uzvikivali: “Ustašo, ustašo!”

Izvor: Portal analitika

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com