MARIJA I MARKO MILOŠEVIĆ NEĆE DA MAJKU SAHRANE U SRBIJI: “Mariji je posebno teško, 20 godina nije vidjela majku i brata” - Volim Podgoricu

MARIJA I MARKO MILOŠEVIĆ NEĆE DA MAJKU SAHRANE U SRBIJI: “Mariji je posebno teško, 20 godina nije vidjela majku i brata”

Dragoljub Kovačević, dugogodišnji prijatelj Mire Marković i predsjednik udruženja građana “Sloboda” naglašava da se još ne zna gdje će supruga bivšeg predsjednika Miloševića, Mira Marković, da počiva, ali da njena djeca neće dozvoliti da to bude u Srbiji.

– Istina je da je Mirjana Marković preminula, dobio sam poruku od njenog sina Marka. Poslao je nekolicini bliskih porodičnih prijatelja, znao je da će se podići velika prašina oko toga. Marko neće da se javlja novinarima. To je njegov stav. Marija se uopšte ne javlja. Mnogo je osjetljiva, Marko je malo čvršći – izjavio je za Novosti Dragoljub Kovačević.

Foto: Profimedia

On dodaje da je Mariji je mnogo teško. Ona živi na Cetinju i dvadeset godina nije vidjela majku, niti brata.

– Ne može ocu da dođe na grob. To je tragedija. Da je Slobodan Milošević pobio pola srpskog naroda, mislim da bi mu bilo oprošteno. Strašno je ovo što se događa njegovoj porodici – rekao je Kovačević za Novosti.

Kovačević naglašava i da se još ne zna gdje će i supruga bivšeg predsjednika biti sahranjena.

– Siguran sam da ne bi dozvoli da se sahrani u Srbiji, Marko i Marija to neće ni da traže – objašnjava Kovačević.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com