,,Čaku na slobodu, Sveta u zatvor” - Volim Podgoricu

,,Čaku na slobodu, Sveta u zatvor”

Prava Crna Gora zatražila puštanje vođe navijača Varvara iz pritvora. 

Prava Crna Gora od nadležnih institucija hitno traži oslobađanje vođe navijača Varvara Aleksandra Ivanovića Čake iz spuškog zatvora. Imajući u vidu da je cijelokupna crnogorska javnost svjedočila teškom prebijanju gospodina Ivanovića prosto je neshvatljivo da se vođa navijačke grupe Varvari nalazi u zatvoru, a ne na liječenju.

Svi smo svjedoci selektivnog vršenja pravde u Crnoj Gori, te tako nije iznenađenje vidjeti da se pravosnažno osuđeni Svetozar Marović šeta po Beogradu, da ”kovertirani” Slavoljub Stijepović i dalje sjedi u kabinetu predsjednika države, da se predsjednikova rođena sestra u američkim sudovima sumnjiči za uzimanje mita u slučaju ”Telekom”, dok njegov brat i sin uvećavaju svoje milionske račune iz dana u dan, kazali su iz ove partije.

Sa druge strane, incident u kom se dogodilo prebijanje navijača fudbalskog kluba Budućnost u svijetu navijača i nije toliko iznenađujući, koliko je iznenađujuća odluka organa vlasti da umjesto odgovornosti za teško prebijenog navijača – on bude sproveden u zatvor, smatraju oni.

No, uzevši u obzir da je za desetine teških ubistava na ulicama Podgorice i cijele Crne Gore rijetko koji kriminalac sankcionisan, postavlja se pitanje da li je određivanje pritvora navijaču Ivanoviću imalo i političke motive.

U konačnom, ovaj težak incident se ni u kom slučaju ne smije svesti na relaciju navijač – policajci, među kojima ima i, sigurni smo, mnogo časnih ljudi, već isključivo mora biti usmjeren na adresu nalogodavaca i onih koji godinama ćute i aminuju kršenje zakona i težak kriminal. Stoga, još jednom pozivamo nadležne institucije da hitno oslobode navijača Aleksandra Ivanovića Čaku koji je svojim časnim i višedecenijskim vođenjem sjeverne tribine postao jedan od simbola grada, a svoju pažnju neka usmjere na narkodilere, kriminalce i politčke bjegunce., zaključi su iz Prave Crne Gore.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com