Podgoričanin vozio automobil preko korzoa (FOTO) - Volim Podgoricu

Podgoričanin vozio automobil preko korzoa (FOTO)

Bahati vozač iz Podgorice automobilom je u subotu vozio preko korzoa na zaprepaštenje Trebinjaca ali i malobrojnih turista koji su se od kiše sklonili pod nastrešnice obližnjih kafića.

Ovaj Podgoričanin, pored saobraćajnog prekršaja, počinio je i krivično djelo iz zakona o bezbjednosti saobraćaja, jer je svojom nesavjesnom radnjom ugrozi pješake.

Na svu sreću, na korzou nije bilo mnogo pješaka, ali da je neko “izletio” pred automobil teško je zamisliti da bi ovaj bahati vozač uspio da zakoči na klizavim pločama korzoa.

automobilkorzo2

Trebinjci poručuju da je vrijeme da se ovakvi vozači, bahati i nesavjesni, već jednom sankcionišu i ne dozvoli im se da “glume silu” i uz to ugrožavaju život brojnih pješaka.

“Neka ovo radi u Podgorici. Ovo je sramota, treba ga kazniti, ali i krivično godiniti. Idući put kad uđe u Republiku Srpsku i BiH da mu se odmah uruči prekršajni nalog i da se sprovede u stanicu policije da da izjavu zbog krivičnog djela iz ugrožavanja javnog saobraćaja”, navodi jedan Trebinjac.

Izvor: trebinjelive.info

1 komentar

  1. A lot of thanks for all your labor on this web page. Ellie really loves doing internet research and it’s really obvious why. My partner and i notice all relating to the powerful means you present efficient information via the web blog and therefore improve contribution from others on the subject and our simple princess is really understanding a great deal. Take advantage of the remaining portion of the year. You have been carrying out a great job.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com