15 dana besplatno: Uz EON platformu Telemach kanali dostupni i van mreže - Volim Podgoricu

15 dana besplatno: Uz EON platformu Telemach kanali dostupni i van mreže

Kanali iz Telemach ponude od danas su dostupni i korisnicima koji nisu dio Telemach mreže, i to putem EON platforme ili bilo koje internet konekcije. EON platformi može se pristupiti na tri načina – putem EON Smart boksa koji se povezuje sa televizorom, smart TV aplikacije ili putem aplikacije za mobilne uređaje (računar, tablet, telefon).

Svi oni koji žele da iskuse EON, a nisu dio Telemach mreže, mogu da iskoriste i posebnu promotivnu ponudu koja omogućava 15 dana besplatnog uživanja u svim prednostima ove platforme.

Nakon isteka promo perioda, korisnici koji se opredijele za EON pakete uz ugovor na dvije godine dobijaju specijalnu akciju od 5,99 eura narednih šest mjeseci, dok će korisnici koji odaberu EON Full TV ili EON Premium TV biti oslobođeni plaćanja mjesečnog računa za EON Smart boks.

Telemach svojim korisnicima nudi najbolji sportski, filmski, muzički, informativni, dokumentarni i dječiji program standardne i visoke rezolucije, pa ljubitelji dobre televizije mogu da uživaju u više od 170 najpopularnijih TV kanala.

Sport Klub sa Premijer ligom, španskom Primerom, Formulom 1, NBA, Euroligom i drugim prestižnim sportskim takmičenjima dostupni su bilo gdje u Crnoj Gori, dok Nova M donosi utakmice crnogorske reprezentacije za kvalifikacije na Evropsko prvenstvo. Za sve ljubitelje zabavnog programa na istom kanalu možete gledati “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, popularni šou “Ples sa zvijezdama”, a uskoro i najtraženije regionalne serije “Žigosani u reketu” i “Senke nad Balkanom“.

Na kanalu Nova S, koji je od nedavno dio Telemach ponude, možete gledati “Utisak nedelje” Olje Bećković, Insajderov “Pregled nedelje”, “Male velike priče”, kao i jutarnji program “Mentalno razgibavanje”. Ovaj kanal je prepoznatljiv i po vrhunskom serijskom i filmskom programu sa novim serijalom “Zaspanka za vojnike” i nastavkom kultne serije “Mile protiv tranzicije”.

Svi korisnici van Telemach mreže, koji se opredijele za EON platformu, imaće na raspolaganju napredne funkcije, kao što su gledanje programa do 7 dana unazad na svim kanalima, Video klub sa više od 14.000 naslova (Pickbox, HBO OD, Nova S play, Vavoom, Pikaboo, AXN, Epic Drama, NG+, My Baby TV, Hopster, CineStar Premiere Plus, Minimax, Zauder) kao i mogućnost da započnu gledanje sadržaja na jednom uređaju, a da nastave na drugom, brzo pretraživanje, kreiranje podsjetnika, pauziranje.

Prijava i aktivacija usluge se odvijaju brzo i lako, u svega nekoliko koraka, putem sajta www.eon.tv.

Za više informacija, pozovite Kontakt centar na 1800 ili posjetite najbližu Telemach poslovnicu.

 

 

 

2 komentara

  1. I have learned some points through your website post. One other stuff I would like to state is that there are plenty of games out there designed particularly for toddler age little ones. They include things like pattern identification, colors, dogs, and patterns. These often focus on familiarization in lieu of memorization. This keeps little kids engaged without sensing like they are studying. Thanks

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com