Počinje III Sajam poljoprivrede na glavnom gradskom trgu - Volim Podgoricu

Počinje III Sajam poljoprivrede na glavnom gradskom trgu

Glavni grad Podgorica i Montenegro Biznis Alijansa, uz podršku Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja, Ministarstva održivog razvoja i turizma, Ministarstva ekonomije i Instituta za preduzetništvo i ekonomski razvoj (IPER) organizuje Sajam poljoprivrede na Trgu nezavisnosti u Podgorici na temu: “Neophodnost većeg učešća domaćih proizvoda u ponudi sektora turizma i trgovine.”

Sajam će se održati u četvrtak, 18.04.2019. godine, sa početkom u 11.00 sati. Ovo je treći Sajam zaredom koji se na prijedlog MBA organizuje prije početka glavni turističke sezone.

Cilj organizovanja ovog događaja je dalja promocija domaćih poljoprivrednih proizvoda uz naglasak na neophodnost jačanja saradnje poljoprivrednih proizvođača i predstavnika turističkog i trgovinskog sektora.

Upravo su ovakve i slične manifestcije prilika da se osnaži saradnja sektora turizma i trgovine sa poljoprivrednim proizvođačima. Ovo su  aktivnosti koje zahtijevaju kontinuitet kojim se jedino može i ostvariti željeni cilj. Organizatori su obezbijedili prostor i štandove na kojima će biti izloženi poljoprivredni proizvodi, uz napomenu da poljoprivredni proizvođači nemaju obavezu plaćanja bilo kakve nadoknade.

Ovo je pravi primjer intenziviranja saradnje javnog i privatnog sektora koji u kontinuitetu treba podsticati i razvijati u interesu stvaranja što podsticajnijeg poslovnog ambijenta kao neophodnog uslova za ukupan razvoj naše ekonomije.

2 komentara

  1. Hi excellent website! Does running a blog similar to this take a great deal of work? I’ve absolutely no expertise in programming but I was hoping to start my own blog in the near future. Anyways, should you have any suggestions or tips for new blog owners please share. I understand this is off topic but I simply needed to ask. Thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com