OTOVREN SAJAM AUTOMOBILA: “Auto Moto Show – Podgorica 2019” - Volim Podgoricu

OTOVREN SAJAM AUTOMOBILA: “Auto Moto Show – Podgorica 2019”

Zamjenik gradonačelnika  Časlav Vešović danas je svečano otvorio sajam automobila, motocikala i opreme – “Auto Moto Show – Podgorica 2019”.

Tom prilikom Vešović je istakao da se partnerstvo i pokroviteljstvo Glavnog grada u ovoj manifestaciji pokazalo opravdanim.

“Pored činjenice da smo danas uspjeli da okupimo veliki broj privrednih subjekata iz Podgorice i Crne Gore koji imaju ozbiljne promete i na ozbiljan način doprinose povećanju privredne aktivnosti, ono što nas je posebno motivisalo da budemo dio ove manifestacije jeste društveno odgovoran odnos organizatora, od čega bih izdvojio tzv. sporu trku u kojoj pobjeđuje takmičar koji na cilj stigne posljednji, što na poseban način promoviše bezbjednost u saobraćaju, koja je za nas u upravi Glavnog grada jako važna”, saopštio je zamjenik gradonačelnika.

Vešović je istakao da su organizatori “Auto Moto Show – Podgorica” uspjeli su da održe sajam ovoliko godina, kao i da je on je postao već tradicionalna manifestacija, čiji kvalitet raste iz godine u godinu.

“Podgorica je grad koji se permanentno razvija i demografski i strukturno i već sad ima potrebu za sadržajima i prostorima u kojima bi se manifestacije ovoga tipa mogle organizovati na jednostavniji način, a sljedstveno tome, vjerovatno i sa boljim efektima. U Podgorici sada već imamo nekoliko tradicionalnih sajmova. Ovo je jedan od njih. Imamo i inicijtive za brojne druge i sve to skupa nameće zadatak gradskoj upravi da stvori planske i druge pretpostavke da Podgorica dobije jedan adekvatan sajamski centar. Mi imao već konkretne i keredibilne incijative potencijalnih investitora za izgradnju sajamskog centra kroz model privatno-javnog partnerstva i, na taj način, daćemo konkretan doprinos da naš grad postane sajmsko-kongresni centar”, zaključio je Vešović.

Sajam automobila, motocikala i opreme – “Auto Moto Show – Podgorica 2019” će u garažnom prostoru šoping mola Delta City za posjetioce biti otvoren do 20. aprila,  od 11.00-21.00h.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com