RODITELJI U PANICI: Djecu UZNEMIRAVA manijak! Skida odjeću u pokušava da ostvari tjelesni kontakt, ČEKA SE REAKCIJA POLICIJE - Volim Podgoricu

RODITELJI U PANICI: Djecu UZNEMIRAVA manijak! Skida odjeću u pokušava da ostvari tjelesni kontakt, ČEKA SE REAKCIJA POLICIJE

Društvenom mrežom Facebook posljednjih dana kruže uznemiravajuće informacije da je u Herceg Novom, oko osnovnih škola, najviše oko škole “Milan Vuković” i groblja na Savini, primijećena muška osoba, koja skida garderobu i pokušava da ostvari nasilan tjelesni kontakt sa učenicama.

Kako pričaju neki uspaničeni roditelji, on je jutros oko 10 sati primijećen u blizini škole “Milan Vuković”, gdje je ponovo skidao garderobu i pokazivao genitalije.

Zbog toga je Savjet roditelja ove osnovne škole uputio zvaničan zahjtev Centru bezbjednosti Herceg Novi, da preduzmu konkretne radnje radi bezbjednosti učenika.

Prema tvrdnjama roditelja, riječ je o muškarcu, prosječne visine od oko 1,80 metara, svijetlo smeđe skoro riđe kose, koji navodno nema prednje zube i šepa dok hoda.

Sve je, kako kažu, počelo prije nekih dvadesetak dana u Igalu, kad je uznemiravao trinaestogodišnju djevojčicu, međutim, policiji tada nije bilo prijavljeno ništa.

Sa druge strane, kako saznajemo, službenici Centra bezbjednosti u Herceg Novom obaviješteni su o ovom „slučaju“, zbog čega su oko škola pojačane policijske patrole i službenika u civilu.

Podnijeto je nekoliko prijava sa kojima je upoznato i Osnovno državno tužilaštvo u Herceg Novom.

Međutim, za sada još nema prijava o konkretnom „napadu“ ili bilo kojem drugom neprimjerenom činu odnosno obavljanju neprimjerenih polnih radnji.

“Prema izjavama roditelja i djece, za sada nema krivičnog djela ili prekršaja, ali je svakako riječ o uznemiravanju javnosti” kažu Radiju Jadran u policiji.

Radio Jadran saznaje i da je jutros zbog sumnji bilo privedeno jedno lice na informativni razgovor u Centar bezbjednosti, ali je nakon toga, pušteno.

Službenici policije konstantno pretražuju navedene lokacije kako bi ovog muškarca identifikovali i lišili slobode. Prema do sada prikupljenim informacijama, riječ je najvjerovatnije o licu koje ima mentalne smetnje.

Radio Jadran

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com