Home / NOVOSTI / Hronika / UBICA SE PREDAO: Na mjestu zločina bile jezive scene, ubijeni ležao u lokvi krvi
FOTO: Ilustracija

UBICA SE PREDAO: Na mjestu zločina bile jezive scene, ubijeni ležao u lokvi krvi

Jasmin Nišić (30) iz Prijepolja koji je osumnjičen da je 14. aprila u u budvanskom naselju Velji Vinogradi ubio svog poznanika Kristijana Ćorića (38) predao se budvanskoj policiji.

Policiji je 14. aprila ujutru prijavljeno da na ulici uz samu rijeku Grđevicu pored turističkog kampa leži u lokvi krvi beživotno tijelo. Policijski inspektori CB Budva su odmah stigli na lice mjesta i zatekli su zaista jezive scene. Fasada obližnje zgrade bila je isprskana krvlju, a ispred ulaza je bila lokva krvi.

Policijske patrole blokirale su tada izlaze iz grada, a ubrzo je utvrđen i identitet osumnjičenog, za kojim je i raspisana potjernica, a obaviješteni su i granični prelazi, zbog bojazni da ne napusti državu.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, Nišić i Ćorić su se sukobili ispred zgrade zbog ličnih razmirica.

Nišić je navodno nasrnuo na Ćorića i udarao ga stolicom koja je bila u dvorištu zgrade dok ovaj nije pao ispred ulaza. Potom je osumnjičeni pobjegao, a Ćorić ustao i uspio da napravi par koraka do ulice, gdje je potom pao i preminuo od teških povreda koje je zadobio po glavi i tijelu.

Inspektori su zatekli beživotno tijelo, a o svemu je obaviješten i viši državni tužilac, koji je tada na licu mjesta obavio uviđaj, te uputio tijelo nastradalog na obdukciju.

Uprava policije: U Budvi lišen slobode osumnjičeni za krivično djelo ubistvo

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Budva su danas lišili slobode J.N. (30) iz Prijepolja, Republika Srbija, zbog postojanja osnovane sumnje da je 14. aprila 2019. godine počinio krivično djelo ubistvo na štetu K.Ć. (38) iz Budve.

J.N. je danas lišen slobode i biće priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalje postupanje. Sumnja se da je J.N. ovo krivično djelo počinio na način što je K.Ć. nanio više udaraca u predjelu glave i tijela od čijih posljedica je oštećeni preminuo na licu mjesta.

Podsjećamo da je policija rasvijetlila ovo krivično djelo istog dana kada je i počinjeno.

 

 

 

 

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com