UHAPŠEN PODGORIČANIN: Upao u zlataru i od vlasnice ukrao novac? - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Upao u zlataru i od vlasnice ukrao novac?

 

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući intenzivne mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili krivično djelo razbojništvo istog dana kada je i počinjeno i tom prilikom identifikovali, locirali i lišili slobode osumnjičeno lice. Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je ovo lice počinilo još dva krivična djela razbojništvo u prethodnoj godini.

Podgorička policija je sinoć lišila slobode M.P. (40) iz Podgorice zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio tri krivična djela razbojništvo. On je priveden nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio navedena djela.

Sumnja se da se M.P. juče oko 12,00 časova počinio krivično djelo razbojništvo na štetu zlatare „M&N“, na način što je, kako se sumnja, maskiran i uz prijetnju pištoljem od vlasnice M.U. otuđio izvjesnu količinu novca.

Postupajući po prijavi, policija je preduzela intenzive mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja ovog događaja. Prilikom lišavanja slobode osumnjičenog lica policijski službenici su pronašli i oduzeli: pištolj marke „Browing“ i municiju, vozilo za koje se sumnja da je korišćeno u vršenju krivičnog djela, hiruršku masku i rukavice.

Kriminalističkom obradom policijski službenici su došli do sumnje da je M.P. počinio i dva krivična djela razbojništvo u prethodnoj godini.

Naime, sumnja se da je jedno krivično djelo počinio na štetu poslovnice „Montenegro Arilines“, u avgustu 2018. godine, kojom prilikom je uz prijetnju pištoljem od tri zaposlene otuđio novac u iznosu od 150 eura. Krivično djelo razbojništvo na štetu poslovnice agencije „In Travel“, osumnjičeni je, kako se sumnja, počinio u decembru 2018. godine, na način što je maskiran i uz prijetnju pištoljem od radnice otuđio novac u iznosu od 200 eura, a prilikom izlaska iz objekta osumnjičeni je, sumnja se, od jednog građanina kojeg je sreo na vratima otuđio novčanik u kojem se nalazio novac u iznosu od 1.452 eura

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com