Večeras Merkur ulazi u znak Ovna i svi možemo da očekujemo potpuni haos u ljubavnom životu - Volim Podgoricu

Večeras Merkur ulazi u znak Ovna i svi možemo da očekujemo potpuni haos u ljubavnom životu

Večeras Merkur, planeta komunikacije, prolazi kroz vatreni znak Ovna i donosi nam preko potrebnu pauzu od prevelike zbunjenosti koju su nam donijele Ribe.

Kada Merkur uđe u znak Ovna, spremni smo da razgovaramo, ne razmišljamo o tome kako ćemo nešto reći, a imamo i više samopouzdanja. Planeta komunikacije ostaće u ovom vatrenom znaku sve do 6. maja kada će se prebaciti u znak Bika.

Foto: Pixabay, Shutterstock

Tokom narednih par nedelja sa velikom lakoćom ćemo moći da se izražavamo, a imamo i veći rizik od toga da budemo veoma odbrambeno nastrojeni i potkrepljeni argumentima. Ukoliko se osjećate isfrustrirano, udahnite duboko prije nego kažete nešto što ne možete da izbrišete.

Merkur nema vremena za osećanja pa ga je često teško istrpjeti. Za mnoge od nas prethodna retrogradna faza Merkura bila je najgora u poslednjih par godina, ali je na svu sreću to sada iza nas. Mnogi su se obradovali kada je Merkur krenuo direktno napred, ali to zapravo nije bio pravi kraj retrogradnog hoda ove planete. Svaka planeta ima fazu koja se naziva “faza senke” kroz koju planeta prolazi kada se oslobađa energije tranzita.

Prve nedelje Merkurovog boravka u Ovnu možemo da osjetimo nalet vatrene energije koja nas može zbuniti. Biće više akcije, a manje povlačenja i tupkanja u mestu, više ćemo pričati, a manje misliti, a u centru naše pažnje biće nam naše emocije.

Naučili smo dosta tokom retrogradnog perioda i imali smo dosta vremena da razmislimo o tome šta osećamo i šta je to što zaista želimo. Imali smo vremena da dobro promislimo o svemu i to do korena stvari, ako što je na primer zašto se uporno viđamo sa jednom osobom iznova i iznova. Sada smo spremni da reagujemo! Dok su nam Ribe dale introspekciju, Ovan nam daje motivaciju. Dok su se Ribe grizle za jezik , Ovan priča. Dok su se Ribe dvoumile i držale se po strani, Ovan je direktan.

Foto: Profimedia/Alamy

Osjećaćemo se kao da smo primili injekciju samopouzdanja i samospoznaje, a naš zadatak je da se sada postaramo da vrijeme koje smo imali u Ribama ne protraćimo. Trebalo bi da smo imali dovoljno vremena da razmislimo o našim raskidima i da unesemo malo više razumevanja u naše romantične veze koje su već duže vreme bil eizvor konfuzije i bola u srcu. Imali smo priliku da sednemo i suočimo se sa onim što osećamo bez da se pretvaramo da smo dobro, jer mnogi nisu bili dobro tokom perioda retrogradnog Merkura.

Mnogi su počeli da se pitaju kada će već jednom imati osjećaj da je počela nova godina, a većina nas se bez razmišljanja upustila u neke avanture početkom januara u nadi da će iza sebe da ostavi neke nemile događaje iz 2018. godine.

Nisu svi završeci pozitivni, ne obezbeđuju nam svi ozdravljenje i ne čini svaki razgovor da se osećamo bolje. Ponekad trebamo da kažemo i neke grube stvari i da ne brinemo o tome da li ćemo nekome slomiti srce ili ne.

Merkur u Ovnu zna šta želi. On započinje potpuno novi ciklus i spreman je za novi početak. Merkur nas je naučio nekim veoma teškim lekcijama, zna da ne možemo da se sakrijemo od našeg srca i da ne možemo da živimo život zasnovan na osnovu nečije tuđe istine. Sada mu je vrijeme da nas nauči lekcijom da zaboravimo na to kako nešto može da zvuči i da ga samo kažemo.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com