Home / NOVOSTI / DRAMA U ŠKOLI: Maskirani dječaci UPALI s pištoljima u rukama, zapucali…SVI SU BILI U ŠOKU

DRAMA U ŠKOLI: Maskirani dječaci UPALI s pištoljima u rukama, zapucali…SVI SU BILI U ŠOKU

Nesvakidašnji događaj uznemirio je u srijedu učenike i nastavnike Ekonomske škole u Čačku, dvojica tinejdžera starosti između 16 i 18 godina ušli su juče u ovu školu, prošli pored dežurnih učenika i uputili se ka jednoj od učionica.

Kako se saznaje, ispred vrata na lice su stavili plastične maske, izvadili plastične pištolje, koji su vjerna kopija pravog oružja i upali na čas.

– Njih dvojica ušli su u učionicu u kojoj se u tom trenutku održavao čas. Nekoliko puta pucali su u vazduh. Djeca su se uplašila jer je iz pištolj izbijao dim, pa niko nije mogao da bude siguran da se ne radi o pravom oružju. Potom su prišli jednoj učenici i na njenom stolu ostavili ružu. Okrenuli su se i napustili učionicu i školu – rekao je sagovornik.

Policija je ubrzo obavještena o ovom slučaju i izvršen je uviđaj, u sklopu kojeg je obavljen razgovor sa djevojčicom kojoj je “poklonjen” cvijet.

U policiji smatraju da u ovom slučaju ima elemenata krivičnog djela, iako navode da se, po svemu sudeći, radi o “neslanoj šali“, a počinioci još nisu identifikovani.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *