DRAMA U ŠKOLI: Maskirani dječaci UPALI s pištoljima u rukama, zapucali…SVI SU BILI U ŠOKU - Volim Podgoricu

DRAMA U ŠKOLI: Maskirani dječaci UPALI s pištoljima u rukama, zapucali…SVI SU BILI U ŠOKU

Nesvakidašnji događaj uznemirio je u srijedu učenike i nastavnike Ekonomske škole u Čačku, dvojica tinejdžera starosti između 16 i 18 godina ušli su juče u ovu školu, prošli pored dežurnih učenika i uputili se ka jednoj od učionica.

Kako se saznaje, ispred vrata na lice su stavili plastične maske, izvadili plastične pištolje, koji su vjerna kopija pravog oružja i upali na čas.

– Njih dvojica ušli su u učionicu u kojoj se u tom trenutku održavao čas. Nekoliko puta pucali su u vazduh. Djeca su se uplašila jer je iz pištolj izbijao dim, pa niko nije mogao da bude siguran da se ne radi o pravom oružju. Potom su prišli jednoj učenici i na njenom stolu ostavili ružu. Okrenuli su se i napustili učionicu i školu – rekao je sagovornik.

Policija je ubrzo obavještena o ovom slučaju i izvršen je uviđaj, u sklopu kojeg je obavljen razgovor sa djevojčicom kojoj je “poklonjen” cvijet.

U policiji smatraju da u ovom slučaju ima elemenata krivičnog djela, iako navode da se, po svemu sudeći, radi o “neslanoj šali“, a počinioci još nisu identifikovani.

2 komentara

  1. I think youve produced some genuinely interesting points. Not too many people would in fact think about this the way you just did. Im truly impressed that theres so substantially about this subject thats been uncovered and you did it so properly, with so a lot class. Good one you, man! Genuinely great stuff here.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com