OVAKO ŽIVI MARIJA MILOŠEVIĆ NA CETINJU: Sve roletne na kući su uvijek spuštene, zaključana kapija, a u posjetu joj dolazi samo OVAJ MUŠKARAC! - Volim Podgoricu

OVAKO ŽIVI MARIJA MILOŠEVIĆ NA CETINJU: Sve roletne na kući su uvijek spuštene, zaključana kapija, a u posjetu joj dolazi samo OVAJ MUŠKARAC!  

Marija Milošević (53), ćerka pokojnog predsjednika SRJ Slobodana Miloševića, u Crnoj Gori živi u kući koja je zaključana, sa spuštenim roletnama i gotovo da nikada ne izlazi. U posjetu ne smiju da joj dođu ni rođaci.

 

FOTO: DRAGAN KADIĆ

U to se lično uvjerila naša ekipa koja je 2016. godine posetila njen dom u naselju Bogdanov kraj na Cetinju. Pokušali smo da uđemo, ali je kapija bila zaključana. Ćerku Slobodana Miloševića smo i dozivali, ali smo uspeli samo da probudimo krvoločne pse koji je čuvaju.

Čuva je i momak

S obzirom na to da su ispred kuće bila parkirana dva njena džipa, strpljivo smo čekali ne bi li se pojavila. Umjesto nje, nešto posle podne pojavio se mladić koji je otključao kapiju. Od meštana smo saznali da je rijječ o izvjesnom Saši Juriću, koji kod nje radi kao batler i vozač.

FOTO: DRAGAN KADIĆ

Pozvali smo Jurića telefonom da nas najavi kod Marije, ali je on tvrdio da je ne poznaje i da je tobože čuo da se odselila. Nakon što je nahranio pse i počistio dvorište, kod Miloševićeve ćerke je došao još jedan čovjek, za kojeg komšije spekulišu da joj je emotivni partner.

 

FOTO: DRAGAN KADIĆ

On joj je donio hranu i cijelo dan proveo s njom u kući, na kojoj su sve vrijeme bile spuštene roletne.

Komšije s kojima smo razgovarali za Mariju imaju samo riječi hvale.

FOTO: DRAGAN KADIĆ

– Marija je tu u kući, ali ne izlazi. Ima čovjeka koji joj pomaže, zove se Toto, ali on je sad otišao kod njenog brata i majke u Rusiju. Ona je dobra komšinica, nećemo da se lažemo. Moja ćerka je jednom bila kod nje – rekao nam je glava porodice Boro Martinović, a zatim pozvao svoju ženu Danku da to potvrdi.

Mira i Marko nisu dolazili

Nešto rečitija i raspoloženija za slikanje bila je komšinica Nadežda Vušurović.

– Ja sam je srela nekoliko puta, ali nismo imale razmenu mišljenja. Jako je prijatna. Cvjetića, to jest njenu majku, nikad nisam vidjela – ispričala nam je Nadežda.

 

FOTO: DRAGAN KADIĆ

 

Još pati za ocem

Ima i onih mještana koji kažu da se Marija povukla jer i dalje pati za ocem.

– Marija je zavijena u crno otkako je Slobo umro. Nije to više ista žena. Džabe je tražite, ona je sve rođake vratila s kapije. Jednostavno, ne želi ni sa kim da priča. Ima dvojicu momaka koji joj pomažu i tog jednog za koga se priča da joj je partner, i to je sve. Vrlo je oprezna i neprimetna jer ne želi da je iko uslika, a kamo li bilo šta više. Zato nikad ne podiže roletne, niti izlazi u dvorište. Komšije koje joj se najave jedino mogu s njom da popiju kafu, i to se rijetko dešava. Ma čudan je to život, ali ona zna da je ovdje na Cetinju najsigurnija – kaže Jova M., koji nije želio pred naš objektiv.

 

(Kurir.rs)

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com