PODGORICA: ,,Nezabilježeno prostačko ponašanje sina ministra u Vladi Crne Gore” - Volim Podgoricu

PODGORICA: ,,Nezabilježeno prostačko ponašanje sina ministra u Vladi Crne Gore”

Najoštrije osuđujemo sraman čin pljuvanja igrača KK Crvene Zvezde od strane Amara Nuhodžića, sina ministra Unutrašnjih poslova, Mevludina Nuhodžića, saopštili su iz Prave Crne Gore

Takvo nezabilježeno prostačko ponašanje koje nije svojstveno civilizovanom čovjeku, a pogotovo ne onome čovjeku čiji otac obavlja najozbiljne državne funkcije, zaslužuje oštru javnu osudu, ali i snošenje pravnih posledica. Istovremeno, smatramo da mlađi Nuhodžić mora biti ispitan i zbog neovlašćenog utrčavanja na teren.

Amar Nuhodžić, u javnosti već poznat po svom raskalašnom načinu života, skupim automobilima i noćnim provodima, u koje ide okružen državnim obezbjeđenjem, ovim činom nedoličnog, vulgarnog ponašanja, pljuvanja na gostujuće navijače, osim što je pljunio na sebe, pljunuo je i na svakog pristojnog građanina Crne Gore, imajući u vidu kakvo bi trebalo da bude ponašanje crnogorskog domaćina. Svetinju gosta prepoznaju sve tri religije u Crnoj Gori, što bi trebalo da bude utkano u kući svakog dostojanstvenog domaćina, pa makar bio i ministar. Upravo je ovo primjer da “Ne rađaju očevi sinove, nego sinove rađaju očeve”.

Najzad, ovaj primjer osionosti i bahatosti koju je demonstrirao mlađi Nuhodžić je nešto po čemu su djeca funkcionera DPS-a odavno postala poznata i čemu se mora pod hitno stati na kraj. Hiljade pristojnih građana nisu mogli da privire u SC Morača, očigledno da bi bilo mjesta za ovakve “navijače” poput ministrovog sina.

Na kraju, ne čudi nas tolerisanje ovakvog ponašanja mlađeg Nuhodžića od strane policijskih inspektora, koji su, i to smo vidjeli na snimku, bili zauzeti mučkim i protivzakonitim udaranjem gostujućih navijača. Zbog toga Prava Crna Gora traži hitno identifikovanje i procesuiranje pomenutog  inspektora.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com