PODGORICA: Evo KO JE Amar Nuhodžić, momak o kojem PRIČA cijeli region - Volim Podgoricu

PODGORICA: Evo KO JE Amar Nuhodžić, momak o kojem PRIČA cijeli region

Amar Nuhodžić, sin ministra policije Crne Gore Melvudina, zapalio je region svojim skandaloznim ponašanjem na meču Crvene zvezde i Budućnosti u okviru treće utakmice finalne serije regionalne ABA lige.

Naime, dan posle utakmice u Morači pojavio se snimak šokantnog ponašanja Amara Nuhodžića kako pred početak utakmice pljuje i psuje košarkaše Zvezde sa fokusom na plejmejkera crveno-bijelih Filipa Čovića.

Nakon što se snimak pojavio u javnosti, na društvenim mrežama se oglasio Amar koji negira sve optužbe i javno se izvinjava svima onima koje ”nije” vrijeđao.

Javnost u regionu je zaintrigirala pojava ovog momka, pa su se svi zapitali ko je on zaista i kako mu je dozvoljeno takvo ponašanje u javnosti.

Prema informacijama Nuhodžić je trenutno zaposlen u Upravi Carine, a ne kako se svojevremeno pisalo u obavještajnoj službi Ministarstva odbrane.

Sudeći po njegovm slikama na društvenim mrežama, prije svega Instagramu, mlađani Nuhodžić voli da ludije po beogradskim splavovima u društvu svojim najbližih prijateljelja.

 

FOTO: PRINTSCREEN

Osim po klubovima, Amar voli da često provodi vrijeme po Beogradu, a tako je bio i u prijestonici Srbije za vrijeme F4 Evrolige, a sudeći po slikama navijao je za Fenerbahče.

 

FOTO: PRINTSCREEN

Javnost u Crnoj Gori je prvi put čula za njega početkom 2014. godine kada Amar teško povrijeđen u masovnoj tuči u Budvi. Tada je Nuhodžić bio u društvu Luke Đurišića i kako navode mediji njih je napala grupa od 20 mladića koji su bili vidno alkoholisani. Đurišić je inče sin ministarke odbrane Crne Gore, Milice Pejanović – Đurišić.

Do tuče je došlo posle razmirica između dvije grupe mladića, koji su se provodili na istom mjestu. Obračun je Obračun je kulminirao na velikom parkingu u centru grada. Nakon što je došlo do opšte tuče, nekoliko taksista koji su bili u blizini pokušalo je da reaguje, a ubrzo je na lice mjesta stigla i policija koja je patrolirala gradom.

Kao mali Amar se bavio fudbalom i predviđali su mu sjanu karijeru. Igrao je i profesionalno fudbal za Dečić iz Tuza, Mogren iz Budve i Zore iz Spuža.

 

FOTO: PRINTSCREEN

Vatreni je navijač Budućnosti i reprezentacije Crne Gore, ali kako je i sam pokazao sinoć vrlo često zna da se zanese i ponesen atmosferom u tome pretjera.

1 komentar

  1. Neznam stvarno kako ovaj momak izgleda, ali na ovu fotografiju koju ste vi ovdje istakli on djeluje kao da jr brat blizanac Miloša Marovića.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com