BUDVA REKLA ,,NE”: Trokadero, Paris, Ambinete, Rafaelo, Maltez i Miami neće raditi ovog ljeta? - Volim Podgoricu

BUDVA REKLA ,,NE”: Trokadero, Paris, Ambinete, Rafaelo, Maltez i Miami neće raditi ovog ljeta?

Vladajuća koalicija u Budvi jednoglasno je odbila izmjene i dopune Plana privremenih objekata za period od 2019. do 2023, koji im je poslalo i tražilo mišljenje Ministarstvo turizma i održivog razvoja, prenose Dnevne novine.

“Ne dajemo vam saglasnost na izmjene i dopune Plana privremenih objekata, period 2019-2023. za zonu morskog dobra”, stoji u dopisu Ministarstvu održivog razvoja i turizma, koj i je potpisao predsjednik Opštine Budva Marko Bato Carević, a upućen nakon koalicionog sastanka.

Iz Budve je resoru na čijem je čelu Pavle Radulović i javnom preduzeću koje vodi Predrag Jelušić upućeno da je Opština odavno saopštila svoj stav i da je radila principijelno i transparentno, što nije bio slučaj sa MORT i Morskim dobrom.

Jučerašnja odluka vladajuće koalicije je, možda, i jedina donešena konsenzusom od kada je početkom godine došlo do rotacije u budvanskoj vlasti.

Plan Ministarstva na čijem je čelu Pavle Radulović, koji je upućen Opštini Budva, predviđao je da šest diskoteka na budvanskom šetalištu, i još 14 ugostiteljskih objekata lokala brze hrane i trgovačkih radnji šetališta ispod Pošte, koji su u zoni Morskog dobra ostaju i ovoga ljeta.

To bi značilo da otvorene diskoteke Trokadero, Paris, Ambinete, Rafaelo, Maltez i Miami, ostajnu da rade i ove godine, dok su objekti koji su u nadležnosti budvanske opštine uklonjeni.

Sada je definitivno jasno da ni ovih 20 lokacija ovog ljeta neće raditi i samo je pitanje koliko će efikasno i brzo biti uklonjeni jer se bliži ljetnja turistička sezona.

Dnevne novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com