Golden Stejt i Filadelfija vratili brejk, San Antonio zadržao prednost - Volim Podgoricu

Golden Stejt i Filadelfija vratili brejk, San Antonio zadržao prednost

Golden Stejt Voriorsi osvetili su se ubjedljivom pobjedom (132-105) Los Anđeles Klipersima za poraz u drugoj utakmici prve runde plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

Voriorsi su odmah nametnuli svoj ritam želeći da zaborave na debakl u “Orakl areni” i nisu davali šansu protivniku da priredi još jedan preokret. Kevin Durent je sa 38 poena bio najefikasniji u pobjedničkom timu. Stef Kari je dodao 21 koš, dok se kod Klipersa izdvojio Ivica Zubac sa 18 postignutih poena.

Golden Stejt sada vodi sa 2:1 u seriji.

Košarkaši Filadelfije savladali su Bruklin na gostovanju u Njujorku (131-115) i uvjerljivom pobjedom vratili prednost domaćeg terena nakon poraza na otvaranju plej-of serije.

Ben Simons, koji je naišao na najviše kritika navijača nakon poraza u prvom meču, bio je najefikasniji u redovima Siksersa sa 31 poenom, uz devet asistencija. Tobajas Heris je imao 29, Džej Džej Redik 26 poena, dok je Boban Marjanović za 18 minuta upisao 14 poena i osam skokova.

Kod Bruklina su najbolji bili Dianđelo Rasel i Keris Levert sa po 26 poena.

San Antonio je slavio rezultatom 118-108 protiv Denvera u prvom meču na domaćem parketu i sada vodi 2:1 u seriji protiv Nagetsa.

Derik Vajt je briljirao u pobjedničkom timu sa 36 poena, Demar Derozan je imao 25, dok je Nikola Jokić za Nagetse ubacio 22 poena, uz osam skokova i sedam asistencija.

Vijesti

1 komentar

  1. Simply wish to say your article is as surprising. The clarity in your post is simply great and i can assume you are an expert on this subject. Fine with your permission let me to grab your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com