Krivične prijave: Policija pronašla drogu kod 13 osoba - Volim Podgoricu

Krivične prijave: Policija pronašla drogu kod 13 osoba

Službenici Centra bezbjednosti podnijeli su krivičnu prijavu protiv maloljetnog D. M. (16) i J. K.(20), zbog sumnje da su počinili krivično djelo – neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok su protiv 11 osoba podnijeli prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe opojnih droga.

U saopštenju se objašnjava da su policajci, sprovodeći aktivnosti u cilju suzbijanje ulične prodaje narkotika, kod 13 osoba starosti od 16 do 38 godina, pronašli i oduzeli ukupno 48 pvc pakovanja marihuane, jedno pvc pakovanje heroina, četiri pvc pakovanja kokaina, tri pvc pakovanja skanka i jedno pvc pakovanje amfetamina.

Takođe, oduzet je džoint i epruveta kanabisa.

“O događajima je obaviješten državni tužilac koji je naložio da se protiv D. M. (16) i J. K. (20) podnese krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Protiv ostalih 11 lica policija je podnijela Zahtjeve za pokretanje prekršajnih postupaka zbog počinjenog prekršaja iz čl. 52 Zakona o sprečavanju zloupotreba opojnih droga”, navodi se u tekstu. Dodaje se da su i službenici Centra bezbjednosti Bar kontrolisali bezbjednosno interesantna lica, kada su kod M. M. (38) iz Bosne i Hercegovine pronašli i oduzeli pvc pakovanje kokaina.

“Lice je predato službenicima Odsjeka za borbu protiv droga koji su protiv njega podnijeli prekršajnu prijavu zbog počinjenog prekršaja iz čl. 52 Zakona o sprečavanju zloupotreba opojnih droga”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com