(POGLEDAJTE VIDEO) ,,Nuhodžić da podnese ostavku zbog huliganskog ponašanja sina” - Volim Podgoricu

(POGLEDAJTE VIDEO) ,,Nuhodžić da podnese ostavku zbog huliganskog ponašanja sina”

Demokratski front pozvao je ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića da “iz moralnih razloga zbog huliganskog ponašanja njegovog sina” podnese ostavku.

PODGORICA: Evo KO JE Amar Nuhodžić, momak o kojem PRIČA cijeli region

Kako se navodi u saopštenju DF-a, Nuhodžić “više nema bilo kakav autoritet i integritet da obavlja ovu funkciju”.

“Nažalost, primjer Nuhodžića juniora nije izolovan, već je postao pravilo u dinastičkom doživljaju države i društva, u kojem nam “tatini sinovi” najavljuju da smo svi odreda njihovi robovi u privatnoj državi, i da se moramo ponašati kako nalažu pravila klana”, navodi se u saopštenju DF-a.

Pozivaju osnovno tužilaštvo da se odredi da li će pokrenuti postupak protiv Amara Nuhodžića i ostalih, kako se dodaje, “huligana koji su pred crnogorskom i regionalnom javnošću bili glavni akteri linčovanja navijača, košarkaša, trenera i uprave KK “Crvena Zvezda””.

Iz tog političkog saveza su podsjetili da se njihovim poslanicimaMarini Jočić, Branku Raduloviću, Milutinu Đukanoviću i Milanu Kneževiću duže od godinu sudi u Osnovnom sudu jer su u holu Skupštine verbalnim uvredama ugrozili bezbjednost poslanika DPS-a.

“U SC “Morača” smo imali fizičko iživljavanje sinova državnih funkcionera i novopečenih biznismena nad košarkašima Crvene Zvezde i dvojicom navijača, koje su udruženo tukli s policijom u civilu dok je razularena masa u delirijumu skandirala “Ubij Cigana”. Zaprijećena kazna za nasilje na sprotskim priredbama je od jedne do sedam godina, zato očekujemo da tužilaštvo po službenoj dužnosti u skladu sa ZKP-om pokrene radnje iz svoje nadležnosti jer su u ovom slučaju prisutni svi elementi krivičnog djela. Međutim, ako je u međuvremenu došlo do izmjena Krivičnog zakonika, i postalo zabranjeno navijati za Crvenu zvezdu i Partizan, onda ovu dvojicu brutalno pretučenih navijača treba momentalno procesuirati i poslati u istražni zatvor”.

U DF-u osjenjuju da pored pomenute dvojice navijača Crvene Zvezde “trebalo bi zatvoriti osamdeset posto građana, jer najmanje toliko njih u Crnoj Gori navija za Crvenu Zvezdu i Partizan”.

 

“Zato i nema karata u slobodnoj prodaji, i sve se odigrava među strogo kontrolisanom režimskom publikom, pošto očevi i djeca privatne države ne bi mogli podnijeti da vide kako najmanje pola sportskog centra navija za klubove iz mrskog Beograda. Ukoliko crnogorsko tužilaštvo i u ovom slučaju ostane nijemo na scene nasilja i huliganstva “onih koji su 2006. stvorili Crnu Goru”, vjerujemo da će nadležni organi Republike Srbije preduzeti određene mjere prema licima koji su počinili krivično djelo nad njihovim državljanima, i da će ih prvom prilikom kad se nađu na teritoriji Republike Srbije procesuirati, a nakon odslužene zatvorske kazne trajno im zabraniti ulazak u Srbiju”, zaključuje se u saopštenju DF-a.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com