PROFESOR KOJI JE OŠAMARIO UČENICU: Dobila je 1, pa histerično vikala! Poslao sam je kod direktora, a ona me je uštinula i rekla: Ne možeš mi ništa! - Volim Podgoricu

PROFESOR KOJI JE OŠAMARIO UČENICU: Dobila je 1, pa histerično vikala! Poslao sam je kod direktora, a ona me je uštinula i rekla: Ne možeš mi ništa!

Posle jučerašnjeg skandala sa šamaranjem učenice, profesor Sedme beogradske gimnazije oglasio se u medijima sa željom da ispriča svoju stranu jučerašnjeg nemilog događaja.

Ovo je njegovo pismo u cjelosti:

Dana 18.04.2019. godine za vrijeme trećeg časa na kojem je rađena analiza kontrolnog zadatka, učenica J.K. je bila nezadovoljna svojom ocjenom koju je dobila, u pitanju je ocjena jedan. Za dvojku je bilo potrebno da se ima 45 poena, a ona je imala 30.

Svoje nezadovoljstvo izražavala je kroz histeričnu viku, te sam je opomenuo rekavši da ne može tako da se ponaša, nakon čega je učenica sjela na klupu i okrenula mi leđa.

Na moja upozorenja, ona je odgovarala sa “Niste Vi nikakav čovjek ni autoritet kada ja ovako mogu da sjedim i ne možeš mi ništa”. Slijedi da sam učenicu uputio na razgovor kod direktora, na šta mi se dijete unijelo u facu i reklo “Ajde izbaci me ako možes” i uštivnuši me, onda se okrenula tako da me je kikom udarila po očima.

U tom trenutku, u stanju neuračunjljivosti, za šta imam dokaz od psihijatra, ja sam je ošamario, te je ubrzo učenik P.P. ustao i tri puta me udario u glavu .

Zbog njegovih udaraca ljekari su konstantovali da je trauma pretrpljena i stavili mi kragnu. Da bih sebe i svoju profesiju zaštitio od ovakvih gnusnih laži i manipulacije odlučio sam da protiv J.K. i P.P podnesem krivičnu prijavu i time ću u krivičnom postupku dokazati svoju nevinost, kao i da je moje djelanje putem šamara bilo posljedica nužne odbrane koja se desila u stanju neuračunljivosti.”

Dijaspora.news/Telegraf

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com